The Literary Party Dinner Tag

Ik ben gek op etentjes organiseren, dus toen Maria mij tagde voor The Literary Party Dinner Tag sprong ik een gat in de lucht. Het lijkt me heel gezellig om een aantal van mijn favoriete fictieve personages uit te nodigen!

1. Een personage dat kan koken (of dat leuk vindt om te doen)
Naast Henri uit The Heir en The Crown ken ik volgens mij geen personages die goed kunnen koken. Hoewel ik niet echt fan ben van dit personage, mag hij zeker de maaltijd voorzien. En aangezien hij voornamelijk in de keuken zal staan, hoef ik verder niet met hem te praten XD

The-Crown-4

2. Een rijk personage (het geld voor het feestje moet immers ergens vandaan komen)
Als ik het me goed herinner heeft Linden uit The Chemical Garden trilogie genoeg geld om dit feestje te betalen. En hij lijkt me zeker ook aangenaam gezelschap!

3. Een personage dat wel eens voor moeilijkheden kan zorgen (wat is een feestje zonder een beetje problemen)
Graag nodig ik Alina van Breathe uit op mijn etentje. Deze stoere, rebelse chick komt misschien vaak in te problemen, maar is tegelijkertijd wel iemand die weet wat ze wil en niet bang is om haar mening te verkondigen. Een kwestie van awkward stiltes vermijden dus ;)

Breathe-4

4. Een personage dat grappig is (een dag niet gelachen is een dag niet geleefd)
Ik ben gek op Kenji uit de Shatter Me reeks, dus hij mag zeker niet ontbreken aan tafel. Zijn grapjes zullen iedereen aan het lachen maken.

5. Een personage dat heel populair is
Dan kies ik voor Schoolbus Sam uit Gone. Hij heeft misschien een beetje een hero complex; ik denk wel dat het een lieve jongen is. En aangezien hij echt populair is, zal hij ervoor zorgen dat mijn etentje sterrenstatus krijgt ^^

Michael-Grant-2

6. Een ‘slechterik’
De ‘Silencer’ uit The 5th Wave is bij mij  altijd welkom <3

7. Een koppel (maar ze hoeven niet per se een relatie te hebben)
Christina en Peter uit Divergent. Ze zijn geen koppel, maar zouden dat best eens kunnen worden.. Beide zijn ze super grappig, dus het lijkt me gezellig als ze aanschuiven aan tafel. Misschien kan ik dan meteen voor cupido spelen ;)

Divergent-1

8. Een held/heldin
Ik vind Adrien uit de Glitch serie een echte held! Het is bijzonder hoe hij zijn speciale krachten draagt en de moed er altijd inhoudt, hoe uitzichtloos de situatie ook is.

9. Een ondergewaardeerd personage
Glass uit The 100. Ik begrijp echt niet waarom iedereen zo’n hekel aan haar heeft; ik vind haar een toffe chick!

The-100-4

10. Een personage dat absoluut niet mag ontbreken
Iemand verbaasd als ik voor Sneep kies? Met deze badass professor zou ik graag eens een dinertje hebben!

Ik ben heel benieuwd wie er aan tafel mag aanschuiven bij Vivian, Jet en Joany. Hopelijk hebben jullie zin om deze tag in te vullen!

Welk personage mag niet ontbreken op jouw feestje?

Advertenties

14 gedachtes over “The Literary Party Dinner Tag

 1. zwartraafje zegt:

  Eigenlijk bezorgt mijn slechte geheugen me echt problemen bij dit soort tags. Waardoor het invullen binnen de kortste keren zo klinkt … “Ja hoor, ik ben echt wel al wat personages tegengekomen die lekker kunnen koken … Ja toch? Oei, ik kan er even geen enkele bedenken … “

 2. mariaharut zegt:

  Super leuk ingevuld! Schoolbus Sam zou inderdaad een erg leuke persoon zijn om uit te nodigen! En ik ben het ook wel eens met het feit dat je Henri niet mag. Ik mag hem ook niet zo dus als hij gewoon gaat koken tijdens mijn diner en niks anders doet vind ik dat wel goed ;)

 3. Vivian zegt:

  Dit is zo’n toffe tag! Ik heb m HEEEEEEEL lang geleden al eens ingevuld, maar dat je me nu hebt getagd is een perfect excuus om dat nog maar eens te doen en nu op mijn boekenblog! Ik ga eens even heel hard nadenken =D

 4. Kiki @ De Bookgeek zegt:

  Haha, ik vond Herni ook niet zo leuk. Eigenlijk vond ik hem ontzettend irritant. Al die onhandigheid maakte hem extra irritant. Maar verder zijn er niet zo veel personages die kunnen koken, aangezien bijna alle boeken over stoere personages gaan (en die koken helaas niet). Misschien Peeta voor lekkere taarten? :P

 5. Annabel Rianne zegt:

  Leuke tag! Evan Walker mag bij mij ook elke avond wel aansluiten ;) Al zal ik Ben Parish ook zeker niet afwijzen!
  xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s