Ik ga het nog één keertje over Boekvinder hebben

Mijn opleiding in Digital Storytelling en mijn daarbij horende Boekvinder Challenge is misschien voorbij, maar ik ben niet van plan om te stoppen met Boekvinder. Ik heb de afgelopen week niet stilgezeten en een heleboel nieuwe ideetjes uitgewerkt.

Mensen denken vaak – onterecht – dat ik enkel science fiction boeken lees. Sinds ik begonnen ben met Oog op de Toekomst heb ik wel minder tijd voor andere boeken, maar ik ben nog altijd een groot fan van (vertaalde) literatuur. Mijn favoriete schrijver ooit is Harry Mulisch en ik ben ook verslaafd aan de boeken van de Italiaanse schrijvers Paolo Giordano en Niccolò Ammaniti. Omdat ik graag ook deze kant van mezelf op internet wil laten zien, besloot ik een  blog te koppelen aan boekvinder.be. Vanaf nu vind je daar recensies van en artikelen over literaire romans – maar natuurlijk wel met een digitaal sausje.

Iedere maandag en donderdag komt er een nieuw artikel online – tenminste dat is voorlopig de planning. En als je het leuk vindt, ben je van harte uitgenodigd om mij te volgen via bloglovin.

Ook heb ik grootse plannen om mezelf in de BookTube Community te begeven. Ondertussen heb ik de eerste stap gezet door mijn Youtube kanaal een make-over te geven. Deze staat niet langer in het teken van Oog op de Toekomst, maar is nu helemaal gekoppeld aan boekvinder. Ik maakte een nieuwe kanaaltrailer en vanaf volgende week zullen er ook recensies en andere videos verschijnen.

Bij het ingaan van de nieuwe maand verscheen er trouwens ook opnieuw een infographic – deze keer is Een boek per dag het boek dat in de schijnwerpers staat. Om de complete infographic te bekijken kan je op onderstaande afbeeldingen klikken.

Juni2016-promo

De komende maanden ga ik lekker verder met experimenteren op Boekvinder. Ik ben van plan om mijn fotoreeks – waarin mensen hun favoriete boek aanbevelen – uit te breiden en daarnaast wil ik een heleboel video’s te maken, interessante artikelen schrijven en doen wat ik het liefste doe: mijn liefde voor boeken met de wereld delen!

Kom je ook eens langs op Boekvinder?

Advertenties

11 gedachtes over “Ik ga het nog één keertje over Boekvinder hebben

  1. zwartraafje zegt:

    Die kanaaltrailer is echt leuk geworden. Ik vond het vooral ook tof dat één van mijn favoriete quotes er in voor kwam. Zo meteen ga ik je Boekvinder blog ook aan mijn blogfeed toevoegen. Ik wist natuurlijk al wel dat je niet enkel SF leest (ik weet zelfs nog wat je favoriete boek is ;) ). Maar het is uiteraard wel tof dat je die andere boeken nu ook kan bespreken op je tweede blog.

  2. BySilke zegt:

    Woooow Marcia je bent zo goed bezig :D Ik ga je uiteraard daar ook gaan volgen hoor, hihi. Heel veel succes, zoveel blogjes dat je zal schrijven dan! Maar dat gaat je wel lukken <3

  3. quillscene zegt:

    Wat leuk! Ik ga zeker mijn best doen om alles te volgen :) Aangezien je aangaf dat je ook graag buitenlandse schrijvers hun boeken leest, kan je misschien in de zomervakantie ‘op reis’ gaan met Boekenvinder? Bijvoorbeeld een weekje lang Italië waar Italiaanse schrijvers in de spotlight worden gezet? Het is natuurlijk maar een ideetje ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s