Ik sta in de Blossom Books Glossy!

Lang geleden, al in januari geloof ik, werd ik door Blossom Books benaderd met de vraag of ze mij mochten interviewen over mijn blog. Dat leek me natuurlijk ontzettend leuk en ik vond het ook een hele eer; toen was mijn blog pas zo’n negen maanden oud. Ik had echt niet verwacht om al voor zoiets tofs gevraagd te worden! Ik heb er even op moeten wachten, maar nu ligt de Glossy toch echt in de winkel.

BB GlossyOndertussen is het alweer een tijdje geleden dat ik de vragenlijst ingevuld heb, dus het was stiekem voor mezelf ook een beetje een verrassing wat er precies over mij en mijn blog in zou staan. Ik ben echt heel tevreden over het interview en ik heb al van meerdere vrienden gehoord dat ze me op papier precies hetzelfde vinden overkomen als in het echt. Dat vind ik toch een leuk compliment!

BB Glossy 2

Ook Joost en Liz worden geïnterviewd in de rubriek Blog It Like It’s Hot. Ik vind het echt tof om naast zulke, in mijn ogen succesvolle, bloggers vermeld te staan.

Voor de rest vind je in de 55 pagina’s tellende Glossy dirty little secrets van alle Blossom Books auteurs, een artikel waarin beschreven wordt hoe een manuscript uiteindelijk een boek wordt, sneak peeks uit De Afstand Tussen Jou en Mij en Nimona en ook staan de vormgevers van Blossom Books in de spotlight.

BB GLossy 3

De Blossom Books Glossy is gratis te verkrijgen in de betere boekhandels. Hier vind je een lijstje van de winkels waar dit tijdschrift de verkrijgen is.

Heb jij de Glossy al weten te bemachtigen?

Advertenties

11 gedachtes over “Ik sta in de Blossom Books Glossy!

  1. Kiki @ De Bookgeek zegt:

    Ik heb de glossy! En ik heb jou natuurlijk (nog) niet in het echt ontmoet, maar ik kon wel zien dat degene die in de glossy geïnterviewd werd, dezelfde persoon is als de schrijver van deze blog, dus ik ben het wel met je vrienden eens. :)
    O, en het is natuurlijk heel erg gaaf om in een glossy/tijdschrift te staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s