Juli: Ik las 9 boeken, ging naar de Harry Potter Expo en werkte op de Gentse Feesten

Juli was voor mij een veelzijdige maand. Enerzijds had ik veel tijd om te lezen, maar daarnaast werkte ik op de Gentse Feesten en bracht ik een bezoekje aan de Harry Potter exhibition in Brussel. Bovendien vielen er deze maand drie nieuwe boeken door de brievenbus.

Ik kocht geen enkel boek

Deze maand was ik heel braaf en kocht ik geen enkel boek  (schouderklopje voor mezelf). Wel ontving ik twee recensie-exemplaren; Gevangene van Aimée Carter via Agora Books en Het Zwaard van de Radch van Ann Leckie via VBK Uitgevers België. Merci! Ook viel ik in de prijzen op Hebban en won ik Unplugged van Donna Freitas.

In juli las ik negen boeken

Allereerst las ik deze maand twee jeugdboeken als nominatielezer voor De Kleine CervantesDe jongen, de neushoornvogel, de olifant, de tijger en het meisje (Peter Verhelst) en Survival (Lydia Rood). Het eerstgenoemde boek vormde trouwens de inspiratie voor mijn pleidooi voor meer geïllustreerde boeken.

Verder las ik:
Eenzaam en Extreem Ver Weg – Kate Ling
Marionet – Aimée Carter
De Geest – S.J. Paul
The Last Star – Rick Yancey
Gevangene – Aimée Carter
Rood – Pierce Brown
♥ Unplugged – Donna Freitas

  Rood-1

Zoals je ziet las ik deze maand voornamelijk Nederlandstalige boeken, opeens trekt Engels me minder. Hopelijk blijft dat niet voor lang zo, want er staan nog zoveel ongelezen Engelse boeken in mijn kast.. Misschien ligt het gewoon aan de hitte! ^^

HP-EXPO-8

Ik keek twee Harry Potter Films

Geïnspireerd door de Harry Potter expo keken Jimi en ik de eerste twee Harry Potter films opnieuw. Heerlijk die nostalgie! En grappig dat ik nog altijd hele scenes kan meepraten. Ook volg ik het nieuwe seizoen Are You The One? op mtv (mijn ultieme guilty pleasure haha).

Met mijn oververmoeidheid van het werken op de Gentse Feesten keek ik naar het Vlaamse Mijn lief is vrijgezel, een behoorlijk gênant programma over mannen die doen alsof ze vrijgezel zijn en op date gaan met een vrijgezelle dame die de echte vrijgezel moet ontmaskeren. Stiekem is het ergens wel vermakelijk, vooral omdat de vriendinnen van acterende mannen meekijken. Vooral die reacties van de vrouwen zijn pure leedvermaak – als je niet wilt dat je vriend met een andere vrouw op date gaat, moet je maar niet meedoen aan zo’n programma ;)

Hoogtepunten van de maand

♥ Ik maakte mijn eerste YouTube video’s
.. en begon door de hitte wel heel snel aan een zomerstop.

♥ Ik stond met mijn blog in de Blossom Books Glossy
    .. en daar ben ik stiekem best wel trots op!

♥ Ik werkte op de Gentse Feesten
    .. en dat was een toffe uitdaging en een mooie aanvulling voor mijn portfolio.

♥ Ik ging naar de Harry Potter expo
.. en hierdoor raakte ik meteen weer fanfiction verslaafd ^^

♥ Ik werd voor maar liefst drie sollicitatiegesprekken uitgenodigd
.. waarvan er twee begin augustus plaatsvinden!

Limbo

Hoe was de maand juli voor jou?

Advertenties

7 gedachtes over “Juli: Ik las 9 boeken, ging naar de Harry Potter Expo en werkte op de Gentse Feesten

  1. Annemieke zegt:

    Jaa super van de sollicitatie gesprekken! Nu even duimen dat er ook wat uit komt!

    Ow, Are You the One. Ik heb de eerste 3 seizoens gezien, maar nog niet de nieuwe. Maar het komt hier op zondag avond en dan kijk ik naar The Librarians. AYtO herhalen ze zeker te weten nog wel tien keer. The Librarians niet. :D

  2. zwartraafje zegt:

    Jaja, ze zouden de bezoekers van de Harry Potter Exhibition moeten verwittigen voor mogelijke gevolgen. Plots krijg je weer zin om de boeken te herlezen, de films te herzien, foto’s te maken van je Harry Potter boeken, fanfictie te lezen … Ik ga trouwens volop voor je duimen tijdens je sollicaties. Hopelijk heeft het effect ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s