Ik deed mee aan de #yasummerreadathon

Via twitter ontdekte ik dat er begin augustus een Young Adult Readathon georganiseerd werd door Hebban. Ik besloot hier aan mee te doen, al deed ik dit met mate. Vijf challenges voor vijf dagen was mij persoonlijk iets te veel van het goede.. Uiteindelijk las ik 2,5 boek.

ReadathonTijdens de YA Summer Readathon las ik Staalhart, Duizend Stukjes van Jou en de helft van Blood Red Road. In totaal heb ik 932 pagina’s gelezen, wat me een prima aantal lijkt voor vijf dagen ^^

Een boek dat in 2016 verscheen

Staalhart-4Vanaf de eerste pagina was ik fan van Staalhart. Het hoofdpersonage David wist mijn hart te stelen met zijn onhandige beeldspraak en zijn pogingen tot flirten. Toch is dit vooral een boek boordevol actie, zo eentje die je van begin tot eind op het puntje van je stoel doet zitten. Een heerlijk boek om in één dag te lezen!

Een boek met de kleuren van het Hebban Logo

Duizend Stukjes van JouDuizend stukjes van jou is een ingenieus verhaal, waarvan ik het lezen enkel onderbroken heb voor het avondeten en een douche. Wat een spannend, origineel en onverwacht verhaal. De romantiek was hier en daar iets te zoetsappig naar mijn smaak, maar dat neemt niet weg dat ik overdonderd werd door dit boek. Claudia Gray heeft er een nieuwe fan bij. Trouwens, dit boek telt eigenlijk ook mee voor de categorie een boek met gemiddeld vier sterren op Hebban – en die hoge sterrenwaardering begrijp ik helemaal!

Langer dan 1 jaar in de kast

Blood Red RoadOndertussen ben ik halverwege Blood Red Road, een boek dat ik kocht in april 2015. Tegelijkertijd telt dit boek ook meer voor de categorie het boek dat als eerste op je wil-ik-lezen lijstje staat. Ik vond het nu echt eens hoog tijd worden om deze Dust Lands trilogie te lezen! Ik kan er eigenlijk nog weinig over zeggen, behalve dat ik enorm aan de schrijfstijl moest wennen (woorden worden fonetisch geschreven net als in The Knife of Never Letting Go), maar nu ik eenmaal in het verhaal zit wil ik eigenlijk niet stoppen met lezen..

ReadathonZo heb ik met drie boeken toch mooi alle categorieën van de challenge ingevuld; alleen een beetje jammer dat ik Blood Red Road niet helemaal uit gekregen heb. Maar ik had natuurlijk nog meer te doen dan boeken lezen!

De foto-opdrachten op twitter heb ik deze keer aan me voorbij laten gaan, dat was me in combinatie met de Blossom Books Bookstagram Challenge toch een beetje te veel van het goede.

Heb jij ook meegedaan aan de #yasummerreathon?

Advertenties

6 gedachtes over “Ik deed mee aan de #yasummerreadathon

  1. Annabel Rianne zegt:

    Wat fijn om te lezen dat je “Duizend stukjes van jou” ook goed vond! Ik was echt verbaasd over dit boek, vond hem zo origineel! En ik houd juist wel van wat zoetsappige romantiek ;) Ben benieuwd wat je van deel 2 vindt!
    En 2,5 boek in 5 dagen vind ik knap hoor! Als je 1 boek per dag moet lezen kan je echt niks anders doen :p
    Liefs xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s