Bestaan aliens? en andere bijzondere zoektermen

In maart schreef ik een artikel over de bijzondere zoektermen waarmee mensen terecht kwamen op mijn blog. Ondertussen zijn we bijna een half jaar verder en zag ik in mijn Dashboard dat mensen weer lekker creatief geweest zijn met Google. Kijk je mee naar een lijstje van de meest rare zoektermen?

5th wave

bestaan aliens
Dit is een vraag die ik ook graag beantwoord wil zien, maar het antwoord ga je niet vinden op Oog op de Toekomst.. Even googlen geeft me wel de link met mijn blog: op pagina zes van de resultaten vind je mijn recensie van Spielberg’s Close encounters of the Third Kind.

kan ik bij de bibliotheek in mijn dorp boeken bestellen
Dat zul je toch echt bij de bibliotheek moeten vragen!

dystopische boeken volwassenen
Deze zoekterm inspireerde mij voor de artikelen 7 post-apocalyptische boeken voor volwassenen en 7 dystopische boeken voor volwassenen. Bedankt voor de tip lieve googlende bezoeker ;)

forum einde van boek allegiant
Ik zou ook wel op een forum willen praten over het einde van Allegiant, want ik ben zwaar teleugesteld in het einde van deze trilogie..

voor wie kiest eadlyn
Ik schrijf altijd spoilervrije reviews, dus dit antwoord kun je niet vinden op mijn blog! Meer over Eadlyn lees je in mijn recensies van The Heir en The Crown.

The-Crown-2

boek verboden liefde uitwerking
Dat mag wel iets specifieker! In behoorlijk veel Young Adult boeken is er sprake van een verboden liefde.. Wat denk je bijvoorbeeld van Eenzaam en extreem ver weg, Delirium, All These Things I’ve Done of Matched?

ever in het boek reboot
Ever is één van mijn favoriete personages in Reboot, samen met Callum en Wren. Verder heb ik niet zoveel over haar te melden :P

boekenslang
Een zeer arbeidsintensieve tag, die ik in de beginperiode van mijn blog invulde: een woordenslang van boektitels!

boeken die zich afspelen in de toekomst
Op een Science Fiction blog ga je zeker een heleboel boeken vinden die zich afspelen in de toekomst ;)

wanneer komen de aliens
Nog een vraag over aliens! Net als het feit dat ik niet weet of aliens bestaan, weet ik ook niet wanneer ze komen. Maar als ik Rick Yancey moet geloven bevinden de aliens zich al onder ons..

Vraag jij je ook weleens af waarom mensen bepaalde dingen intypen op Google?!

Advertenties

6 gedachtes over “Bestaan aliens? en andere bijzondere zoektermen

  1. zwartraafje zegt:

    Ik vind het net als jij vooral heel hilarisch om die zoekopdrachten te lezen. Af en toe bewaar ik er enkele om ze nadien in een blogpost te verwerken. Die van de boekenslang deed me terugdenken aan mijn eigen poging waarbij uiteindelijk vrijwel elk boek uit de boekenkast werd gehaald. Ik was er aan begonnen met het idee dat ik na tien boeken wel zou stilvallen maar dat bleek dus niet het geval te zijn .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s