Mijn plannen voor september

Gisteren kon je lezen over mijn avonturen in augustus en ook voor de komende maand staat er weer een hoop op het programma. Niet alleen begin ik na twee maanden zomervakantie opnieuw aan mijn herlees challenge ook staan er weer een aantal evenementen in mijn agenda.

Under the never skyDeze maand herlees ik…

Voor het jaar 2016 heb ik mezelf als doel gesteld om minstens tien series uit eigen kast te herlezen. Aangezien ik met vijf herlezen series behoorlijk goed op schema lag, besloot ik in de juli en augustus even pauze te nemen van deze uitdaging. Deze maand ga ik er echter opnieuw tegenaan. Op de planning staat Under the never sky van Veronica Rossi. Ik las deze boekenreeks in 2013 en ik kan me er eigenlijk maar weinig van herinneren. Wel weet ik nog dat ik deel één wat minder sterk vond dan de rest, dus daar zal ik me opnieuw doorheen moeten worstelen..

BookTube it is!

Ik heb er lang over nagedacht, maar de kogel is door de kerk. Vanaf nu ga ik me fanatiek bezighouden met een BookTube kanaal. Iedere zondag komt er een video online. Eigenlijk hoort mijn kanaal bij mijn andere website – boekvinder.be – dus lang niet alle video’s zullen op deze blog verschijnen. Enkel en alleen wanneer het relevant is. Oftewel: wanneer het om een science fiction boek gaat of het een vlog is van een tof evenement. Abonneer je dus zeker op mijn kanaal om geen enkele video te missen!

Evenementen op mijn programma

September staat in Nederland bol van de (Young Adult) boekgerelateerde evenementen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar voor mij wordt het behoorlijk kostbaar om naar al die evenementen in mijn geboorteland te gaan – waren de treinkaartjes maar niet zo duur.. Toch ga ik waarschijnlijk zaterdag 24 september naar Yalfoort in Amersfoort. Stiekem kom ik niet voor Jenny Han, Laure Eve of Lisa Wiliamson, maar gewoon voor Koos Meinderts <3

Iets dichter bij huis, maar daarom niet minder leuk: zaterdag 3 september ga ik naar een Harry Potter Party hier in Gent, in muziekcentrum Kinky Star. Ik heb geen idee wat ik van deze avond moet verwachten, dus ik ga maar gewoon een kijkje nemen!

En op vrijdag 9 september ga ik naar De Fuif der Fouten, waar Herman Brusselmans zijn nieuwe roman én scheurkalender presenteert. Ook is er livemuziek van Matrak d’Amour. Deze presentatie vindt plaats in café De Charlatan – waar ik al mening avondje tot 5 uur ’s nachts stond te dansen.

Ik doe mee aan september sequel maand

Voor de maand september kwam Joany met het initiatief  voor de September Sequel Maandwaarbij het de bedoeling is om eindelijk eens de vervolgdelen in een serie op te pakken en te lezen. Bij mij staan er in ieder geval drie op het programma: Rebel HeartTienduizend Hemels boven Jou en Het Zwaard van de Radch.

September Sequal Maand

Eat. Read. Sleep. Repeat.

In de maand september hoop ik een heleboel te kunnen lezen. Niet alleen ligt er nog een stapeltje recensie-exemplaren op mij te wachten, daarnaast heb ik nog een lijstje van negen jeugdboeken te lezen als nominatielezer voor de Kleine Cervantes. Ik loop een beetje achter op schema, dus ga deze maand echt tijd moeten inplannen om te lezen.

Verder heb ik nog weinig plannen voor september. Ik ga wel zien wat deze maand me gaat brengen. Wat staat er bij jou op het programma?

Advertenties

7 gedachtes over “Mijn plannen voor september

  1. zwartraafje zegt:

    Ik doe ook mee aan de September Sequel Maand en verder ga ik waarschijnlijk veel lezen, bloggen en hopelijk ook af en toe iets creatief doen of even naar buiten gaan en een beetje fietsen om een frisse neus te halen. Ik ben alvast benieuwd naar je verslag van de Harry Potter Party

  2. Vivian van Leeuwen zegt:

    Ik ga komende maand De Selectie herlezen, ook meteen voor September Sequels Maand want ik heb de eerste drie boeken nog nooit in het Nederlands gelezen én ik heb De Prinses en De Kroon nog helemaal niet gelezen, dus ben benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s