Ik heb een nieuwe job!!!

OMG! Je wilt niet weten hoe lang ik al verlangde naar het moment dat ik een blogpost mocht typen met deze titel. Na bijna 40 sollicitatiebrieven en 11 sollicitatiegesprekken is het toch eindelijk een feit: ik ga officieel aan het werk als Digital Content Creator! Een droomjob, al zeg ik het zelf.

Marcia

Waar werk je dan?!

Woensdag 21 september ging ik op sollicitatiegesprek in Brussel en diezelfde middag werd ik al gebeld met het goede nieuws: ik was aangenomen! Alles ging opeens super snel, want ik mocht maandag 26 september direct beginnen – dus als jij dit leest is het alweer mijn derde werkdag.

Ik werk nu als Content Creator voor het online magazine bij het tv-programma Culture Club, een talkshow  waarin Sofie Lemaire en Bent Van Looy met een open, gretige en nieuwsgierige blik kijken naar cultuur en de culturele actualiteit. Hoe cool is dat?! Een functie waarin ik mijn brede culturele interesse kan combineren met mijn passie voor digitale communicatie én mijn opleiding in film- en televisiestudies.

Blood Red Road

En je blog?!

Wat deze plotselinge ontwikkeling in mijn ‘professionele leven’ (haha) gaat betekenen voor mijn blog weet ik nog niet. Natuurlijk blijf ik een science fiction fan en wil ik deze passie graag delen met de rest van de wereld, maar ik verwacht dat mijn blogfrequentie toch wel iets zal afnemen. Ik zal nou eenmaal minder tijd hebben om te lezen, en ook minder tijd om te bloggen.

Toevallig heb ik in september behoorlijk vooruit gewerkt, dus voor de komende week staan er nog een hoop artikelen klaar. Hoe het mijn blog daarna zal vergaan weet ik echt nog niet. Voorlopig heb ik geen vaste upload dagen, ik ga gewoon kijken hoe het loopt – eerst maar eens wennen op mijn nieuwe werk!

Culture Club wordt iedere vrijdagavond om 21.10u uitgezonden op Canvas!

Advertenties

35 gedachtes over “Ik heb een nieuwe job!!!

 1. daenelia zegt:

  Yay! *doet vreugdedans* Ik ben zo blij voor je! Wat maakt het nou uit of je nog hier veel kunt schrijven…. we verhuizen toch gewoon naar het online magazine waar je gaat schrijven?? Simpel!
  Ga je zelf bammetjes meenemen, of hebben ze een fijn bedrijfsrestaurant? Geen kroketten zeker … Maar goed, wel ontzettend leuk om in een fijn team te gaan werken. Dat is toch het leukste van werken: dat je met anderen samenwerkt.

  • Marcia zegt:

   Bedankt voor je lieve reactie! Vanmiddag komt het eerste magazine online waar ik aan meegewerkt heb, spannend :D
   Er is een heerlijk bedrijfsrestaurant, waar ze echt vanalles verkopen, maar kroketten heb ik inderdaad nog niet gezien :p

 2. zwartraafje zegt:

  Wat een geweldig nieuws. Ik ben echt blij voor je. Niet alleen heb je werk gevonden maar dan ook nog eens een functie die je echt aanspreekt. Met plezier naar je werk vertrekken is natuurlijk véél véél leuker.

 3. Nancy zegt:

  Gefeliciteerd met je nieuwe job!
  Ik ben zo blij dat het toch redelijk vlot verlopen is. Nu maar hopen dat Culture Club een lang leven beschoren is, dan kan je je droomjob lang blijven uitoefenen :-)

  • Marcia zegt:

   Voorlopig heb ik een contract t/m eind december! Wie weet blijft het programma langer bestaan of kan ik hierna bij een ander programma terecht.. Ik ga er nu in ieder geval van genieten :)

 4. Annabel Rianne zegt:

  Hoi! Ik ben een tjidje afwezig geweest in blogland dus daarom zie ik dit pas zo laat ;)
  Maar GEFELICITEERD!!! Wat superfijn dat je een baan hebt gevonden die bij je past! Ik hoop dat je eerste week je goed bevallen is, en dat je de komende tijd lekker aan de slag kunt met alles wat je maar leuk vindt. Veel plezier en succes! :)
  Liefs xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s