1 jaar actief op instagram!

Vorige maand bereikte ik de 400 volgers op instagram, een mijlpaal waar ik stiekem toch wel een beetje trots op was. Toen ik terug scrolde langs mijn foto’s zag ik dat ik ondertussen alweer een jaar actief ben op dit social media kanaal. Daarom vandaag een terugblik!

Precies een jaar geleden, op 6 oktober 2015, plaatste ik mijn eerste foto op instagram. Op dat moment was ik tijdens #boektober helemaal in de ban van de Slated trilogie van Teri Terry, zoals je ziet!

instagram-1

Ondertussen heb ik 127 foto’s geplaatst, waarop ik in totaal 4563 likes ontving. Gemiddeld zijn dat 36 likes per post. Onderstaande foto’s zijn mijn meest populaire foto’s ooit, als je kijkt naar het aantal likes. De foto van Staalhart hoort zeker ook tot mijn persoonlijke favorieten!

instagram-2Als we kijken naar het aantal gekregen reacties, dan ziet mijn top drie van populairste posts er heel anders uit. Deze drie foto’s vind ik zelf ook behoorlijk goed gelukt!

instagram-3Ik vind instagram een tof medium, maar ik moet zeggen dat ik me hier niet dagelijks mee bezighoud. Soms vergeet ik weken een foto te uploaden, om dan weer een tijdje achter elkaar iedere dag een foto online te zetten. Ook op het gebied van reageren op andermans foto’s ben ik eigenlijk wat te lui. Reageren doe ik liever op blogs of YouTube video’s eerlijk gezegd. Dus sorry als je denkt dat ik je mooie foto’s negeer ;)

Wat is jouw meest succesvolle foto op instagram?

Advertenties

7 gedachtes over “1 jaar actief op instagram!

  1. zwartraafje zegt:

    Tijdens zo’n photochallenge post ik elke dag maar anders hangt het er gewoon van af of ik een leuke of mooie foto heb om te delen. EIgenlijk heb ik geen flauw idee wat tot nu toe (ik zit nog maar sinds begin augustus op Instagram) de populairste foto is op mijn account … * zoekt het even op * Ik heb trouwens geen idee hoe jij dat zo overzichtelijk terugvindt. Blijkbaar heb ik twee foto’s met exact hetzelfde aantal likes kregen. Eén van hen is ook een persoonlijke favoriet. https://www.instagram.com/p/BI__LgcgpQV/?taken-by=zwartraafje
    Dit is de andere https://www.instagram.com/p/BIrb5kjgV4F/?taken-by=zwartraafje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s