Mijn plannen voor november

2016 zit er alweer bijna op! In november hoop ik nog een grote stapel van mijn tbr weg te werken, ga ik twee keer naar de boekenbeurs, staat er een nieuwe meeting van de Dear Book Nerd Book Club gepland en ga ik natuurlijk weer een serie uit eigen kast herlezen.

Uglies-1

Deze maand herlees ik..

In november ben ik van plan om de Uglies serie van Scott Westerfeld te herlezen. Ik las deze serie in 2013 en was voornamelijk fan van boek een en boek vier. Ik ben benieuwd hoe dat bij het herlezen gaat zijn! Uglies gaat over een wereld waarin iedereen op zijn/haar zestiende verjaardag geopereerd wordt en als Pretty terechtkomt in een wereld vol technologische snufjes. Sommige mensen vinden het echter niet erg om de rest van hun leven als Ugly door het leven te gaan..

Heksenhoeve

Ik ga naar de boekenbeurs!

1 november – vandaag dus – mag ik op de Boekenbeurs An Janssens interviewen over haar nieuwste boek: Heksenhoeve. Ik heb dit spannende boek met ontzettend veel plezier gelezen, al vond ik het stiekem best eng. Ik kan dan ook niet wachten om deze Vlaamse schrijfster aan de tand te voelen.

Op 2 november ben ik uitgenodigd voor een auteursdiner met Krystal Sutherland op een geheime locatie in Antwerpen.

En 5 november ga ik opnieuw naar de Boekenbeurs in Antwerpen. Op de YA Convention mag ik de internationale bestseller auteur Estelle Maskame, bekend van Did I mention I Love You?, interviewen over de kracht van social media.

DIMILY

Dear Book Nerd Book Club

Tot slot staat er deze maand weer een leesclub in Brugge gepland. Op 12 november bespreken we Verdwenen van Tara Altebrando. Ik ben nog niet aan het boek begonnen, maar het lijkt me echt een spannend verhaal!

Verder heb ik nog weinig plannen voor komende maand. Het zal voornamelijk veel werken worden, lezen in de trein en ik denk dat ik nog concertkaartjes ga kopen voor het optreden van Truckfighters op 30 november in Brussel. Maar dat lijkt nu nog zo ver weg ;)

Zie ik jou op de boekenbeurs in Antwerpen?

Advertenties

8 gedachtes over “Mijn plannen voor november

  1. BySilke zegt:

    Echt zo cool dat je auteurs mag interviewen, je gaat dat heeel goed doen Marcia! Ben benieuwd hoe het vandaag ging, hihi, maar het ging vast super. Ben benieuwd naar die reeks, maar het komt me tegelijk wel bekend voor, haha. Toch maar opslaan voor de zekerheid ;) Liefs!

  2. zwartraafje zegt:

    Ondertussen zitten we al halverwege ons ‘laten-we-onze-offline-ontmoetingen-achterstand-inhalen’-projectje. ;) Ik heb er alleszins al twee keer van genoten en kijk er ondertussen alvast naar uit om je zaterdag opnieuw te zien op de Boekenbeurs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s