Win: Cyberboy van Tanja de Jonge!

Naar aanleiding van de blogtour van Cyberboy schreef ik niet alleen een recensie. Nee, ik mag ook één van mijn lezers blij maken met dit toffe jeugdboek. Kans maken? Lees vooral even verder hoe je mee kunt doen!

Cyberboy gaat over Kevin, die twee jaar geleden zijn beste vriend Bjorn verloor door een auto-ongeluk. Ondertussen heeft Kevin zijn leven weer op de rails. Hij schrikt dan ook ontzettend als Bjorn opeens springlevend op school verschijnt. Hij heeft dezelfde ogen en dezelfde stem. Het moet hem wel zijn. Maar hoe kan hij uit de dood zijn teruggekeerd?

Cyberboy

Zelf heb ik enorm genoten van dit originele jeugdboek van eigen bodem. De schrijfstijl grijpt je vanaf de eerste pagina en ook het mysterie omtrent Bjorn doet je pagina na pagina verder lezen. Bovendien zet het thema van het boek je zeker aan het denken. Wat maakt een mens eigenlijk een mens? Mijn complete recensie lees je hier.

Zo doe je mee!

Benieuwd naar het mysterie omtrent Bjorn? Zo maak je kans op een exemplaar van Cyberboy:

Welk fictief personage zou jij graag laten opstaan uit de dood?

Cyberboy

EXTRA INFORMATIE

– alle inwoners van Nederland en België kunnen meedoen;
– je hebt tot maandag 7 november 23.59u de tijd om je antwoord in te sturen;
– onder alle geldige inzenders verloot ik een exemplaar van Cyberboy;
– de winnaar of winnares wordt donderdag 10 november bekendgemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht.

Veel succes!

Advertenties

10 gedachtes over “Win: Cyberboy van Tanja de Jonge!

 1. Nancy zegt:

  Dit is het eerste wat ik hoor over dit boek en het maakt me wel nieuwsgierig.
  Ik volg je via Bloglovin en via Facebook :-)

  Goh, welk fictief personage? Das een moeilijke omdat de dood van een personage vaak leidt dat verrassende evoluties bij de andere personages.
  Momenteel zou ik gaan voor Glenn van The Walking Dead. Hij was voor mij het hart van de groep. Iedereen vertrouwde hem en zijn dood zal een grote impact op de rest achterlaten. Maar misschien denk ik alleen aan hem omdat hij nog maar een week geleden gestorven is op tv. In de strips al langer, maar ook daar was ik helemaal ondersteboven van.

 2. RabbitBookz zegt:

  Oké, in deze reactie staat EEN SPOILER VOOR DE BOEKEN VAN THE HUNGERGAMES. Zo, dan hebben we dat ook weer gehad :). Ik ga voor Prim Everdeen. Ik vond haar leuk en het kwam best wel als een schok! Eigenlijk heb ik niet zo veel boeken gelezen waarin personages doodgaan… (of ik kan ze me nu gewoon eventjes niet meer herinneren) En ik volg je op Bloglovin’ én Facebook! Het boek klinkt goed, dus ik ben benieuwd!

 3. Rani zegt:

  De Duisterling. Ik heb zo’n enorme crush op hem en sorry voor de mensen die ik nu spoil, maar HIJ VERDIENDE ZOVEEL BETER EN IK HOU VAN HEM (aka, ik ben super hopeloos).
  Ja, de Duisterling is ’t voor mij, haha. Hij is gewoon zo geweldig en alles en omg…

  Super leuke actie trouwens!

 4. jacolinemaes zegt:

  Spoilers voor Half Bad van Sally Green! Ik zou Gabriel weer tot leven willen wekken, hij is zo’n geweldig personage en ik zou hem en Nathan gewoon een happy end gunnen (al moet ik zeggen dat ik een niet zo happy end wel beter bij het boek vond passen), het is een van de weinige eindes waarbij ik echt een potje heb zitten janken.
  BTW ik volg je op bloglovin :)

 5. Anna zegt:

  Ik zou graag Barbara Havers uit de boeken van Elizabeth George tot leven wekken. Ik wil graag thee met haar drinken en haar heel veel vragen.
  Ik volg je op bloglovin

 6. Priss zegt:

  Ik zou Herr Friedrick Thiessen van Het Nachtcircus tot leven willen wekken :) Hij is niet een erg groot personage in het boek, maar ik vond het zooo erg toen hij doodging, hij is zo lief voor Celia en echt de perfecte klokkenmaker (ik wil echt suuuuuper graag een klok van hem, haha, beetje zelfzuchtig om hem uit de dood te laten opstaan misschien.. :p).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s