Boekpresentatie Heksenhoeve @ Boekenbeurs (fotoverslag)

Dinsdag 1 november presenteerde An Janssens haar nieuwste boek Heksenhoeve op de boekenbeurs in Antwerpen. Aan mij de eer om haar te interviewen op het gele podium en natuurlijk liet ik ook mijn boek signeren. Met dank aan vriend Jimi vind je hier vandaag een fotoverslag van de toffe boekpresentatie waar ik dankzij VBK Uitgevers onderdeel van mocht uitmaken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liesbet (Zwartraafje^^) en ik op de foto met An Janssens!

Al eerder kon je op mijn blog lezen dat ik aangenaam verrast was door Heksenhoeve. Deze politiethriller met een vleugje fantasy wist me vanaf de eerste tot de laatste pagina doen genieten. Het verhaal was spannend, maar tegelijkertijd ontzettend grappig. De personages komen zeer realistisch over en één ding is zeker: ik wil meer Sander Dats!

Ik vond het een enorme eer dat ik gevraagd was om An te interviewen op de boekenbeurs en heb dat met veel plezier gedaan. Het was heel interessant om te horen hoeveel research An eigenlijk gedaan heeft voor dit boek, in hoeverre de personages op haar lijken en meer inzicht te krijgen in haar schrijfproces. Ik hoop dat het publiek net zo genoten heeft van het interview als ik.

Boekenbeurs An JanssensBoekenbeurs An JanssensBoekenbeurs An JanssensNa afloop van het interview signeerde An haar boeken aan de stand van VBK. Hoewel ik nog nooit in mijn leven een boek heb laten signeren door een auteur, vond ik dit de ideale gelegenheid om deze stap te zetten. Eens moest ik toch mijn eerste gesigneerde boek in de kast kunnen zetten en op deze manier heb ik een leuke herinnering aan dit gezellige interview op de boekenbeurs.

Liesbet was zo lief me te vergezellen in de rij om te signeren en hieronder check je heel de paparazzi fotoshoot die Jimi van ons maakte ^^ (met vooral de wij-staan-nonchalant-in-de-rij-foto..)

Boekenbeurs An JanssensBoekenbeurs An JanssensBoekenbeurs An JanssensBoekenbeurs An Janssens

Welk boek is jouw eerste gesigneerde boek ooit?

Advertenties

14 gedachtes over “Boekpresentatie Heksenhoeve @ Boekenbeurs (fotoverslag)

 1. zwartraafje zegt:

  Nu snap ik wat je gisteren zei. ;) Die ‘wij-staan-nonchalant-in-de-rij’ foto (maar tonen wel mooi de boekcover van Heksenhoeve) is echt grappig. Gelukkig zijn de foto’s die Jimi tijdens het interview trok niet wazig. Het zal dan toch aan de camera liggen én niet aan de verlichting.

  • Marcia zegt:

   Haha van zo’n camera van 500 euro verwacht ik dat hij ondanks slechte belichting gewoon zn werk doet XD en ik vind onze foto’s echt super leuk! Hopelijk kunnen we er zaterdag nog veel meer maken ;)

 2. Kiki @ De Bookgeek zegt:

  Mijn eerste gesigneerde boek was The Selection van Kiera Cass. En boek twee en drie en The Selection Stories (het was een box). Dus eigenlijk vier. Kiera Cass was tegelijkertijd de eerste schrijfster die ik ooit had ontmoet die niet uit Nederland kwam.

 3. Annemieke zegt:

  Haha die foto van jou en Liesbet nonchalant wachtend in de rij is wel heel leuk ja. :D Mijn eerste gesigneerde boek was een boek van Darren Shan dat ik gesigneerd heb gekocht. (En die ik ga weggeven aan iemand voor haar verjaardag omdat ik denk dat diegene er blijer mee zal zijn dan ik uiteindelijk.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s