November: De Boekenbeurs, een cover reveal en slechts 5 gelezen boeken

November was mede dankzij de Boekenbeurs een maand die bomvol stond van de boekgerelateerde evenementen. Helaas heb ik hierdoor wel wat minder kunnen lezen, maar alsnog heb ik 5 boeken verslonden (en ben ik over de helft van een dikke pil van meer dan 900 pagina’s). En dan mocht ik ook nog eens 4 boeken aan mijn boekenkast toevoegen! Wat een fijne maand.

Haul

Mijn boekenkast is 4 boeken rijker!

Deze maand mocht ik 4 boeken aan mijn boekenkast toevoegen. Van VBK Uitgevers België ontving ik Max Havelaar met zombies, een boek waar ik erg nieuwsgierig naar was, maar wat helaas niet echt iets voor mij bleek te zijn. Voor de #justincroninchallenge op Hebban werd ik ingeloot bij de eerste leesclub en ontving ik De Oversteek. Van Ursula Visser ontving ik het ebook De Vloek van Bedaron – het vervolg op Het Atria Project. Later in de maand kreeg ik Een fakkel tegen het duister van VBK Uitgevers en Roodvonk van Lycka till Förlag.

Ook mocht ik deze maand voor het eerst een spel recenseren! Via VBK Uitgevers België kreeg ik het partyspel over popcultuur: Geek!

Geek

Ik las 5 Boeken

Deze maand heb ik helaas niet zoveel verschillende boeken kunnen lezen, maar dat komt ook omdat De Oversteek (992 pagina’s) behoorlijk wat tijd inneemt om te lezen. Ik vind het boek tot nu toe helemaal fantastisch en vind het dan ook erg jammer dat ik alleen in de trein van en naar mijn werk tijd heb om te lezen..

♥ Verdwenen – Tara Altebrando
Landry Park – Bethany Hagen
♥ Jubilee Manor – Bethany Hagen
Vlammenwerper – Brandon Sanderson
Max Havelaar met zombies – Martijn Adelmund

Jubilee Manor  Vlammenwerper

Ik mocht auteurs interviewen op de boekenbeurs

November was een toffe maand op het gebied van boekgerelateerde evenementen. Zo mocht ik op 1 november eerst op de boekenbeurs rondlopen voor mijn werk, om vervolgens ’s middags An Janssens te interviewen op de boekpresentatie van Heksenhoeve. Deze dag was extra leuk omdat ik medeblogster Liesbet voor het eerst ontmoette!

2 November was ik opnieuw in Antwerpen, ditmaal voor een diner met de enige echte Krystal Sutherland. Compleet onverwacht had ik van haar boek Sterrenstof genoten – ik was zelfs tot tranen geroerd in de trein – en ik vond het erg leuk om haar te ontmoeten.

Op zaterdag 5 november was het dan tijd voor de Young Adult Convention op de boekenbeurs, waar ik Estelle Maskame mocht interviewen op het rode podium. Ook was er later die dag de mogelijkheid om met Victor Dixen te skypen – een mogelijkheid die ik met beide handen aan greep.

Estelle Maskame

Hoogtepunten van de maand

♥ Een week na de boekenbeurs zag ik het overgrote deel van mijn boekenvriendinnetjes opnieuw op de Dear Book Nerd Book Club, waar we Verdwenen van Tara Altebrando bespraken.

♥ Ik maakte een mediakit voor mijn blog, zodat ik bij aanvragen voor samenwerking in één klik alle informatie over mijn blog kan terugsturen. Hopelijk zullen uitgevers dan eens begrijpen dat ik geen interesse heb om een chicklit te recenseren ;)

♥ Een nieuwe mijlpaal voor mijn blog: ik november overschreed ik voor het eerst in mijn blogbestaan de kaap van 1000 unieke bezoekers per maand!

♥ Van HarperCollins Young Adult mocht ik de cover voor het nieuwste boek van Michael Grant onthullen. Daar heb ik als fangirl zeker een vreugdedansje om gemaakt!

♥  Op de Dag van de Wetenschap ging ik naar een lezing van Frank De Winne – een echte astronaut.

Heksenhoeve

Mijn best gelezen blogposts

Boekpresentatie Heksenhoeve | De boekpresentatie van An Janssens was niet alleen voor mij persoonlijk een hoogtepunt blijkbaar!

Uitbraak – Jesper Wung-Sung | Voor de tweede maand op rij staat deze (oude) recensie in het rijtje van mijn meest gelezen blogposts. Misschien dat er middelbare scholen zijn waar dit boek gelezen wordt? Dit is overigens een recensie waaraan je kunt merken dat ik op dat moment nog niet zo lang aan het bloggen was, misschien moet ik hem eens actualiseren nu hij iedere maand zoveel bezoekers binnenbrengt..

Alles wat je altijd al wilde weten over Oog op de Toekomst | De blogpost waarin ik mijn mediakit – oftewel het miniportfolio van mijn blog – toelicht heeft ook goed gescoord!

Hoe was november voor jou?

Advertenties

8 gedachtes over “November: De Boekenbeurs, een cover reveal en slechts 5 gelezen boeken

  1. mariaharut zegt:

    A TORCH AGAINST THE NIGHT IS GEWELDIG!!! (sowieso mijn meest favoriete boek ever <3 ). En zo gaaf dat je al die auteurs hebt mogen interviewen! Oh en gefeliciteerd met de mijlpaal die je behaald hebt 😊 Een geslaagde maand zou ik zeggen ;)

  2. zwartraafje zegt:

    Ik vind het steeds tof om deze terugblikken te lezen. Net als jij vond ik het super bijzonder én uiterst leuk om je eens in het echt te ontmoeten én spreken. Binnenkort moet ik echt eens aan de slag met die media kit. Het staat op mijn To Do-lijstJE voor de blog. Ooit komt het ervan. Ik moet alleen eerst nog even bedenken hoe ik het wil aanpakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s