Mijn plannen voor december

Niet te geloven dat vandaag alweer de laatste maand van 2016 in gaat! Dit jaar is echt voorbij gevlogen, met het afronden van alweer een studie, een toffe stage, een nieuwe job en oneindig veel toffe kansen op boekengebied. Voor de laatste keer dit jaar kijk ik vooruit op mijn plannen van komende maand, al zijn die eigenlijk niet heel bijzonder.

De Oversteek

Nog te lezen in 2016

Sowieso wil ik deze maand heel graag De Oversteek van Justin Cronin uitlezen. Deze dikke pil wist vanaf pagina 1 mijn aandacht vast te houden, maar helaas heb ik gewoon veel te weinig tijd om te lezen. Met mijn veel te vol geplande weekends is de treinreis van en naar mijn werk eigenlijk het enige moment van de dag dat ik lees. Toch heb ik grootse plannen voor de komende maand.

Ik hoop de volgende boeken te lezen in december:
♥ Heerschappij van de maskers – Sabaa Tahir
♥ Een fakkel tegen het duister – Sabaa Tahir
♥ Gemina – Amie Kaufman & Jay Kristoff
♥ Roodvonk – Sybold Deen
♥ De Vloek van Bedaron – Ursula Visser
♥ Raging Star – Moira Young

Blood Red Road

De gezelligheid van de feestdagen

Voor de rest staat december bij mij voornamelijk in het teken van vrienden en familie. Zo vier ik zondag 4 december sinterklaas met de schoonfamilie en het weekend daarna komen mijn broer en zijn vriendin op bezoek in België.

En dan is het alweer kerst, mijn favoriete feest van het jaar! Voor dit jaar is het – mede door mijn ‘nieuwe’ job – nog niet helemaal duidelijk wat we gaan doen rond dit feest. Maar vieren gaan we het hoe dan ook met vrienden en familie om ons heen, glitterende kerstversiering, zelfgebakken koekjes, slechte kerstfilms en heerlijk eten. Ik kan niet wachten!

Wat doe jij dit jaar met de feestdagen?

Advertenties

10 gedachtes over “Mijn plannen voor december

 1. melissasbookworld zegt:

  December is toch altijd zo’n heerlijke maand he hihi.
  Wij zien ook veel familie deze maand..
  A.s. zondag gaan we voor de kids soort van sinterklaas vieren bij m’n schoonzus thuis. Verder ben ik nog druk bezig met het afronden van mijn Secret Santa pakket en de andere pakketten die voor kerst de deur uit gaan. De kerstboom staat al gezellig op hier <3 nu nog wachten tot de sneeuwvlokjes gaan dwarrelen hihi.

 2. readinge zegt:

  Ik hoop dat je een hele fijne kerst hebt en een fijne jaarwisseling. Oké, beetje vroeg om dit al te zeggen, maar vond het gewoon leuk om te zien dat je uitkijkt naar alle gezelligheid rondom de feestdagen! Ik hoop dat het geweldig zal zijn :D

  • Marcia zegt:

   Het was een dikke pil van 992 pagina’s, maar iedere pagina was absoluut de moeite waard! Heb hem vanochtend uitgelezen in de trein – mooi op tijd voor een december doel XD – en ik was er gewoon helemaal stil van. Echt een aanrader!

 3. zwartraafje zegt:

  Een fakkel tegen het duister ligt hier ook klaar. Ik moet nog steeds aan mijn eerste december-boek beginnen maar naast lezen ga ik in december natuurlijk vooral veel kerst-gerelateerde zaken doen. Massa’s kaartjes schrijven bijvoorbeeld, maar ook kerstkoekjes bakken voor mijn (schoon)ouders en grootouders. Het hele huis in kerstsfeer hullen, foto’s maken voor de instagram-challenges waar ik aan mee doe en stilletjes aan toch ook enkele terugblik-blogposts voorbereiden. De boeken die ik dit jaar las bijvoorbeeld, maar ook favorieten-lijstjes en dergelijke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s