Dank u Sinterklaasje!

Afgelopen weekend bracht ik een bezoek aan mijn schoonfamilie in Zeeland. En ik was niet de enige die onverwacht op bezoek kwam: ook Sinterklaas besloot om zijn Pieten met een zak cadeautjes langs te sturen! Vandaag laat ik je zien welke toffe cadeaus de Goedheiligman voor mij heeft uitgezocht.

SinterklaasSinterklaas weet maar al te goed dat ik een boekenfan ben. In meerdere gedichten kwamen mijn liefde voor lezen én mijn blog aan bod. Bovendien kreeg ik twee super toffe tote bags van Blossom Books!

Ook kreeg ik twee boeken: De Twaalf, het vervolg op De Oversteek van Justin Cronin. Dit eerste boek heeft mij echt weggeblazen – ik heb van alle 992 pagina’s genoten en ik kan dan ook niet wachten om in deel twee te beginnen! Verder kreeg ik Als je het licht niet kunt zien van Anthony Doerr. Een boek dat ik zelf niet snel had uitgekozen, maar wel eentje waarvan het verhaal me zeker aanspreekt. Ik ben benieuwd.

Verder kreeg ik een fietsbel, een notitieboekje (niet op de foto), een chocoladeletter, een zak pepernoten, een bordspel voor twee personen, een handenwarmer, een gekke kerstbril en kerstservetjes. Voor mij persoonlijk was het alweer lang geleden dat ik Sinterklaas gevierd had, dus ik voel me echt enorm verwend.

Wat heb jij gekregen van Sinterklaas?

Advertenties

10 gedachtes over “Dank u Sinterklaasje!

 1. daenelia zegt:

  Een chocolade hart en een notitieboekje.
  Geen boeken. Maar wie weet … met kerst? Ik weet het niet, want mijn gozer doet heel geheimzinnig over wat hij voor me gekocht heeft…

 2. Evelyne zegt:

  Een zak met chocolade ventjes op het werk en een boek dat ik besteld had (The fate of the Tearling) dat een dag vroeger in mijn brievenbus zat dan verwacht. Dat telt ook als een cadeautje van de Sint, niet? ;)

  “All the light you cannot see” is trouwens een fantastisch boek, ik las het in een paar dagen uit en denk er nog regelmatig aan. :)

 3. BySilke zegt:

  Wat leeeeuk, al die cadeautjes!! Dat boek van Anthony Doerr heb ik ook liggen, maar omdat ik de film al heb gezien vergeet ik steeds om erin te beginnen ;) Ik ben al benieuwd naar je fietsbel, hihi, wat een leuk cadeautje :D Liefs en tot binnenkort! xx

 4. zwartraafje zegt:

  Gekregen eigenlijk helemaal niets. Dus kocht ik mezelf een cadeauTJE door zowel het eerste als tweede seizoen van Outlander in huis te halen. Ik ben dan ook héél erg braaf geweest. Al zeg ik zelf. ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s