Win De Twaalf en doe mee aan de #justincroninchallenge

Eerder deze maand las ik, in het kader van de #justincroninchallenge op Hebban, (eindelijk) het post-apocalyptische De Oversteek. Een dikke pil van 994 pagina’s die me van begin tot eind op het puntje van mijn stoel deed zitten en waarvan de zeer realistische personages één voor één mijn hart stalen. Graag daag ik jou uit om ook aan deze geweldige trilogie te beginnen en daarom geef ik De Twaalf weg aan één van mijn volgers!

De oversteek

De Oversteek vertelt het verhaal van de gevolgen van een uit de hand gelopen experiment met virussen, uitgevoerd door het Amerikaanse leger en de Amerikaanse overheid. De FBI ronselde 12 ter dood veroordeelde gevangenen én een zesjarig meisje als proefpersonen. Wanneer de twaalf proefpersonen, de viralen, uitbreken loopt het helemaal mis.

Heb jij deel één al gelezen of ben je net als ik van plan om heel de serie achter elkaar te binge readen? Dan heb je geluk: vandaag maak je namelijk kans op boek twee in deze spannende trilogie: De Twaalf. Het enige wat je hiervoor moet doen is:

  • Like mijn blog op Facebook
  • en beantwoord de volgende vraag in een reactie

WAAROM WIL JIJ DE TWAALF WINNEN?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EXTRA INFORMATIE

– alle inwoners van Nederland en België kunnen aan deze winactie meedoen;
– je hebt tot zaterdag 24 december 23.59u de tijd om je antwoord in te sturen;
– onder alle geldige inzenders verloot ik De Twaalf;
– de winnaar of winnares wordt maandag 26 december bekendgemaakt.

Advertenties

3 gedachtes over “Win De Twaalf en doe mee aan de #justincroninchallenge

  1. ursulavisser zegt:

    Die boeken ‘kijken’ me al een hele tijd aan. Zonder ook maar een woord van de flaptekst te hebben gelezen trekken de boeken me aan vanwege hun cover. Die blik in de ogen zegt zoveel… Ik heb ze nu op mijn te kopen lijstje staan, mocht ik winnen heb ik geen excuus meer om deel 1 asap aan te schaffen :-) Toffe actie Marcia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s