Mijn boekenkast in cijfers | Editie 2017

Een nieuw jaar: dus hoog tijd voor een nieuwe infographic van mijn boekenkast. Afgelopen jaar is het aantal boeken in mijn kast niet al te hard toegenomen, vanwege het feit dat ik minder boeken kocht én er een heleboel opruimde. Hieronder vind je alle informatie over mijn kast!

Met deze infographic wil ik mijn Bookshelf Tour van 2017 aftrappen: in het nieuwe jaar laat ik graag mijn vernieuwde en opgeruimde boekenkast aan je zien. Vanaf nu lees je iedere maandag over mijn boekencollectie – net zolang totdat we rond zijn natuurlijk.

boekenkast2017

In januari 2016 maakte ik voor het eerst een infographic van mijn boekenkast. Het is mijn streven om dit vanaf nu ieder jaar te doen!

Welke informatie over mijn boekenkast mis je nog in deze infographic?

Advertenties

16 gedachtes over “Mijn boekenkast in cijfers | Editie 2017

  • Marcia zegt:

   Herlezen doe ik heel graag en behoorlijk vaak. Ik houd alleen niet bij hoe vaak ik een boek heb gelezen, dat zou anders inderdaad wel een toffe toevoeging zijn. Zo de meest herlezen boeken in mijn kast :)

 1. daenelia zegt:

  Goed dat je daar nu mee begint. Nu is het nog overzichtelijk *groan* Voor mij is het te laat, … laat mij maar achter. Het gaat niet meer! Ik bedoel, met mijn boekenkasttour. Ten eerste heb ik alle boeken overhoop gehaald. En ten tweede zijn het er te veel en moet ik echt opnieuw mijn kasten inruimen en opruimen. Ik was nog niet op de helft. Echt nog niet op de helft. Het is zo erg dat ik er serieus over denk om meer boeken weg te doen. :o
  Ik vind je infographic heel informatief :) Leuk om zo in cijfers te zien.

 2. zwartraafje zegt:

  Van lijstjes was ik al langer fan, maar jouw infographics maken het altijd nog net iets leuker. Net als vorig jaar had ik graag een overzicht gemaakt van mijn aanwinsten (inclusief herkomst en prijzen) alleen liep dat een beetje mis door die mislukte back-up. De helft van de prijzen kan ik immers niet meer achterhalen. Eigenlijk had ik ook echt verwacht dat mijn Boekenkast in cijfers niet heel veel gestegen zou zijn vermits ik van verschillende boeken afscheid heb genomen. Alleen bleek dat idee dus toch niet helemaal overeen te komen met de werkelijkheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s