Zotte zoektermen waarmee mensen terecht kwamen op mijn blog #2

Via mijn werk heb ik een account bij lynda.com, een online platform om cursussen te volgen. Momenteel volg ik het opleidingspad tot SEO expert, omdat ik mijn basiskennis graag wil uitbreiden. Of ik dit ga implementeren op deze ‘hobbyblog’ is nog maar de vraag, maar voorlopig vermaak ik me vooral met de meest bijzondere zoekwoorden die mensen hier terecht hebben doen komen. Vandaag opnieuw een bloemlezing uit de gekste en meest interessante zoekwoorden. 

The-100-4the 100 boeken en serie verschillen
Ik heb het eerste seizoen van The 100 gekeken en daarna de trilogie gelezen – het vierde boek wil ik zeker nog aanschaffen – maar de verschillen tussen boek en serie heb ik helaas niet in kaart gebracht, sorry.

absurdistische film over toekomst
Wat dacht je van The Lobster? Een heerlijk bizar toekomstverhaal over een wereld waarin het verboden is om single te zijn. Als je geen partner kunt vinden zit er maar één ding op: je te laten opnemen in een hotel waar je nog 45 dagen de tijd krijgt om een date te scoren. Lukt dit niet? Dan wordt je zonder pardon veranderd in een dier naar keuze.

boekje over invloed op de mens van het internet
Geen idee welk boekje je bedoelt (en of het fictie of non-fictie moet zijn), maar ik stelde wel een lijst op van 9 boeken over de invloed van internet op ons dagelijks leven.

“de zeer vermoeide man en de vrouw die hartstochtelijk van bonsai hield” vormgeving
Bij mijn pleidooi voor meer geïllustreerde boeken gaf één van mijn bloglezers mij de tip om De zeer vermoeide man en de vrouw die hartstochtelijk van bonsai hield eens te proberen.

Erebos-5

jeugdboeken over games en computeren
Leesboeken voor fanatieke gamers & leesboeken voor fanatieke gamers #2, alsjeblieft!

niet ouder dan 22 jaar worden serie
Een mooie omschrijving van de Netflix original Between. Ik moet nodig eens het tweede seizoen van deze toffe serie kijken!

boekenblogs
Gefeliciteerd, je bent er juist op eentje terecht gekomen! Meer tips? Bekijk dan zeker mijn post over mijn favoriete boekenblogs.

thriller boek ai
Ik hoop van harte dat je terecht bent gekomen bij mijn recensie van Tinnen Soldaten. Dit boek is echt fantastisch en verdient gewoon veel meer aandacht!

HP-EXPO-22

harry potter expo moeite waard?
Natuurlijk is de Harry Potter exhibition de moeite waard! Als je twijfelt – hoe durf je?! – hoop ik dat mijn fotoverslag je zal kunnen overtuigen.

lijst post-apocalyptische boeken
Hopelijk vind je hier wat leesinspiratie!

science fiction boek tijdreizen
Waarschijnlijk kwam je terecht bij To Be Read: boeken over tijdreizen. Meer leestips nodig? Kijk vooral eens op mijn recensiepagina waar ik boeken op thema sorteer.

mijn serie cozy
Ik heb inderdaad een account op MijnSerie, maar ik ken persoonlijk geen enkele serie die Cozy heet. Ik denk niet dat je op mijn blog gevonden hebt wat je zocht, mijn excuses!

Met welke zoektermen komen mensen op jouw blog terecht?

Advertenties

13 gedachtes over “Zotte zoektermen waarmee mensen terecht kwamen op mijn blog #2

 1. Kiki @ De Bookgeek zegt:

  Bij mij komen mensen meestal doordat ze een recensie zoeken van een boek of met de vraag wanneer de Nederlandse versie uitkomt. Van dat laatste heb ik nooit het antwoord, dus snap ik eigenlijk niet hoe ze op mijn blog zijn gekomen. :/

 2. johannaowlette zegt:

  ik vind dat altijd grappig, die zoektermen. Bij mij zoeken ze naar mijn breipatroon, nochtans is breien misschien maar goed voor 10% van mijn blogpostjes, als het zelfs al zoveel is! maar dat ene breipatroon, ja… :)

  • Marcia zegt:

   Misschien zijn er maar weinig mensen die over breipatronen schrijven? en wie weet vinden ze op je blog dan ook meteen een toffe leestip voor tijdens het breien of iets anders leuks ;)

 3. Henrieke zegt:

  Wat leuk, die serie waar je niet single zijn mag. Als mensen dan in een beestje veranderd worden dan hoop ik maar dat het ze als beest wel lukte om een partner te vinden. :-)

 4. zwartraafje zegt:

  Volgens mij zitten de grappigste vaak jammer genoeg bij de anonieme zoekopdrachten. Zelf vind ik het wel grappig dat sommige mensen nog steeds op mijn blog terechtkomen door een kruidenmix die ooit vermeld werd in een foto-update. Of door op zoek te gaan naar Boekenkoopjes. Ik kreeg zelfs een mailtje van iemand die vroeg hoeveel ik wilde voor bepaalde titels terwijl ik die helemaal niet verkocht. Bleek dat men niet doorhad dat het een lijstje was met boeken die ik voor een mooie prijs op de kop had kunnen tikken ipv boeken die te koop stonden. :)

 5. Gwen zegt:

  Leuk gedaan! Nadat een populair personage uit The Walking Dead dood ging kwamen mensen op mijn blog met de zoekterm: is [naam] echt dood? Antwoord: geen twijfel over mogelijk! lol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s