Mijn vijf favoriete post-apocalyptische boeken

Post-apocalyptische verhalen, over een wereld na een crisis, een uitgebroken dodelijke ziekte of zombie-aanval, lees ik ontzettend graag. Vorige week maakte ik voor mijn YouTube kanaal een top vijf en deze deel ik vandaag op mijn blog.

Klik hieronder op een van de foto’s om de bijbehorende recensie te lezen.

Anna-2  Station-Elf-2

Alles-Wat-Er-Was-1  The-Girl-With-All-The-Gifts-1

De oversteek

Weet jij nog toffe post-apocalyptische boeken?

Advertenties

8 gedachtes over “Mijn vijf favoriete post-apocalyptische boeken

 1. Alyestelle zegt:

  Leuke video! Ik ben nu erg benieuwd naar de boeken van Justin Cronin :) “Het meisje met alle gaven” vond ik ook geweldig! Een tijdje geleden zag ik de film “How I live now” gebaseerd op het boek “Hoe ik nu leef” van Meg Rosoff over een groep tieners in Engeland, wanneer er een oorlog uitbreekt moeten zij het zonder verantwoordelijke volwassenen zien te overleven. Misschien vind je dat wel leuk :)

  • Marcia zegt:

   Hoe ik nu leef heb ik al een paar keer in mijn handen gehad, maar iedere keer toch niet gekocht.. waarom weet ik eigenlijk niet XD misschien eens uit de bibliotheek lenen!

 2. Ogma zegt:

  Die laatste twee vond ik fantastisch! Een paar mijn favorieten blijven The Stand van Stephen King en The Children of Men van P.D. James. Oudjes, maar nog steeds zo meeslepend.

 3. Rowan zegt:

  Wat een leuke video! Ik heb geen van deze boeken gelezen maar ze staan wel alle vijf nog op mijn TBR. Misschien toch maar eens aan beginnen. Maar de Oversteek is zó dik dat ik er stiekem een beetje tegen op zie haha.

  • Marcia zegt:

   De Oversteek vond ik stiekem ook wat afschrikwekkend qua dikte, maar toen ik er eenmaal aan begon, kon ik echt niet meer stoppen! En was ik zomaar opeens op pagina 994 aanbeland..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s