Ik kocht zes boeken via Awesomebooks

Hoewel ik mezelf in januari al acht boeken cadeau deed via Awesomebooks – en ik deze nog lang niet allemaal gelezen heb – kon ik me echt niet langer inhouden en bestelde ik vorige week opnieuw zes boeken. Kijk je mee welke boeken ik in mijn collectie verwelkom?

Awesomebooks haul

Voor €19,93 (exclusief verzendkosten) bestelde ik zes boeken. Er waren twee boeken die ervoor zorgden dat ik wel een bestelling MOEST doen, twee boeken die al een tijdje op mijn verlanglijstje stonden en twee boeken waarmee ik mezelf ga laten verrassen.

Awesomebooks haul

The Humans van Matt Haig was één van de twee boeken die mijn direct tot een bestelling deed overgaan. Dit boek wil ik al zo lang lezen! The Humans gaat over wiskundige Andrew Martin, die al dood gaat voor het boek begint. Er houdt zich echter een buitenaardse verstekeling schuil in zijn lichaam en deze ontdekt algauw dat Andrew helemaal niet zo’n aardige man was. In dit boek wordt de mensheid vanuit het perspectief van een alien beschreven en dat lijkt me erg interessant.

Fellside van M.R. Carey was het tweede must-buy boek. Ik ben groot fan van The Girl with all the Gifts van dezelfde auteur en ben erg benieuwd naar opnieuw een boek van M.R. Carey. Fellside gaat over een maximaal beveiligde gevangenis aan de rand van National Park the Yorkshire Moors. Jess Moulson zit, misschien wel voor de rest van haar leven, opgesloten in deze gevangenis. Maar ze hoort de stem van een klein jongetje die haar een boodschap overbrengt.. Een net zo mysterieuze samenvatting als bij The Girl with all the Gifts – oftewel: een samenvatting die me super nieuwsgierig weet te maken!

Awesomebooks haul

In Flawed van Cecelia Ahern leeft Celestine North het perfecte leventje. Ze is een modeldochter, populair op school en date met de uiterst charmante Art Crevan. Maar dan maakt Celestine één beslissing die haar leven kan veranderen. Als ze gestraft wordt, zal ze de rest van haar leven als Flawed gebrandmerkt zijn. Ik heb dit boek al een aantal keer in mijn handen gehad in de boekhandel, maar twijfelde iedere keer of het iets voor mij zou zijn. Voor iets meer dan drie euro wil ik mezelf echter wel eens laten verrassen.

The Chimes (Anna Smail) ontdekte ik via BookTube. Het concept van een wereld zonder geschriften en zonder herinneringen, met hiervoor muziek in de plaats klinkt erg interessant. Ik ben er niet helemaal over uit of dit een Young Adult boek is of een meer volwassen verhaal, maar ik ga het met veel plezier ontdekken. De cover is trouwens ook echt fantastisch mooi!

Awesomebooks haul

Tot slot kocht ik twee boeken die al lange tijd op mijn verlanglijstje stonden. Only Ever Yours wordt vaak aangeraden aan fans van The Handmaid’s Tale – en laat ik deze klassieker nu echt heel goed vinden. Only  Ever Yours schetst een toekomstige wereld waarin vrouwen niet langer op de natuurlijke wijze ter wereld komen, maar op scholen gefokt en getraind worden totdat ze klaar zijn voor de buitenwereld. Hun doel: mannen plezieren en zoons voortbrengen. Dat klinkt me heel naar, maar wel heel interessant, in de oren!

Over Not a drop to drink, het eerste deel in een post-apocalyptische duologie van Mindy McGinnis, heb ik zeer wisselende recensies gelezen. Toch staat dit boek, mede door de mooie cover, al lange tijd op mijn wensenlijstje. Het verhaal doet me in eerste instantie een beetje denken aan Blood Red Road – en ik hoop er snel achter te komen of dat daadwerkelijk het geval is.

Ik kan niet wachten om in The Humans te beginnen en daarna ook de rest van deze boeken te lezen. Welke titel uit mijn bestelling spreekt jou het meeste aan?

The Humans  Fellside

Advertenties

21 gedachtes over “Ik kocht zes boeken via Awesomebooks

 1. zonenmaan11 zegt:

  Ik heb al zo lang niet meer besteld bij awesomebooks… toch hou ik de site wel goed in de gaten. Maar tegenwoordig zijn veel van mijn wishlistitems steeds uitverkocht… vandaar.

 2. bellesbookadventures zegt:

  Fellside en The Humans klinken er gaaf! Ik vond The Girl With All The Gifts geweldig dus ik wil meer :D misschien dat ik toch eens even op Awesomebooks moet winkelen…

  Only Ever Yours heb ik toevallig pas geleden in een YouTube filmpje besproken! Een heel bijzonder boek dat me echt zeeeer emotioneel heeft achtergelaten! Ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden :)

 3. Nancy zegt:

  The Humans deed een belletje bij me rinkelen.
  En ja hoor: het boek komt in mei in Nederlandse vertaling uit onder de naam De Wezens.
  Ik ben dus benieuwd wat je ervan vindt en of het iets is voor de bibliotheek. En natuurlijk of ik het dan ook moet lezen ;-)

  Ik ben ook heel nieuwsgierig naar het Young Adult boek van Cecelia Ahern.

 4. Ogma zegt:

  Fellside en Only Ever Yours klinken fantastisch. Het lijkt me beter als ik niet op Awesomebooks ga kijken. Mijn wishlist is te lang, ik houd geen boodschappengeld over ben ik bang ;)

 5. Karlijn zegt:

  Ik heb Reasons To Live van Matt Haig gelezen, een boek over zijn omgang met depressie en angst. Totaal iets anders, maar ik ben nu wel benieuwd hoe zijn sciencefictionachtige romans zijn :)

 6. zwartraafje zegt:

  Tot nu toe heb ik nog niets besteld bij Awesome Books. Ik ben al wel een keer gaan rondsnuffelen hoor maar toen ben ik weer snel weggegaan vooraleer ik me liet verleiden tot nieuwe leesmateriaal. :) Eigenlijk klinkt elk boek uit dit lijstje intrigerend, ik ben echter heel nieuwsgierig naar het boek van Cecilia Ahern vermits ik van deze schrijfster al wel iets las maar dan in een heel ander genre.

 7. Gaia zegt:

  Ik vond The Humans een erg goed boek, met goede inzichten. Ik heb mindere verhalen gehoord over Reasons to Live (van vriendinnen), dus dat boek ga ik zelf niet lezen. Ik hoop dat je geniet van al je nieuwe boeken :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s