Tijd voor taart: Oog op de Toekomst bestaat twee jaar!

Vandaag is het alweer twee jaar geleden dat ik mijn eerste blogpost voor Oog op de Toekomst schreef. Wat begon als een creatieve uitlaatklep tijdens het schrijven van mijn scriptie en de hierop volgende – allesbehalve creatieve – job, is nu nog altijd een van mijn grootste hobby’s. Ook nu ik wel een creatieve, fulltime job heb, probeer ik mijn stukje op het wereldwijde web niet uit het oog te verliezen. 

Heksenhoeve

Op de foto met An Janssens en Liesbet (Zwartraafje)

Het leukste aan bloggen vind ik het delen van mijn leeservaringen met de wereld. In principe blog ik voor mezelf, maar iedere reactie doet me een dansje van plezier maken. Als ik aan het einde van de maand mijn bezoekerscijfers bekijk, ben ik er toch altijd even stil van. Tegenwoordig heb ik iedere maand meer dan 1000 unieke bezoekers – stel je voor dat ik al die duizend mensen vandaag op taart zou trakteren, dan was ik echt failliet haha. Ik ben heel blij dat ik ben begonnen met bloggen en nog blijer dat ik het al zo lang volhoud, ondanks mijn veeleisende fulltime job in combinatie met de dagelijkse reistijd.

Dankzij mijn blog heb ik toffe dingen mogen doen, zoals het interviewen van An Janssens en Estelle Maskame op de boekenbeurs.

Boekenbeurs An JanssensBoekenbeurs

Ik ben lid geworden van de Dear Book Nerd Book Club en ontmoette hier enorm veel leuke boekenvriendinnetjes.

Dear Book Nerd Book ClubDear Book Nerd Book Club

Ik werd uitgenodigd door Uitgeverij Moon voor een Vlaamse Young Adult brainstorm.

En zo kan ik nog heel lang doorgaan met het opnoemen van hoogtepunten uit de afgelopen twee jaar. Toch ga ik het er voor vandaag bij laten, want de taart roept! Bedankt dat jullie in grote getale mijn blog bezoeken, reacties achterlaten en zelfs mega lieve complimentjes geven. Zonder jullie zou bloggen niet hetzelfde zijn geweest. Merci!

Advertenties

23 gedachtes over “Tijd voor taart: Oog op de Toekomst bestaat twee jaar!

 1. Nancy zegt:

  Hiep Hiep Hoera! Proficiat met je blogverjaardag!

  Ik ga vandaag ook taart eten voor de eerste verjaardag van mijn metekind Collin, maar ik zal toch bij een paar hapjes aan jou denken :-)

  Op naar de volgende blogjaren!

 2. Lalagè zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Ik denk dat je duidelijke focus een goede keus is, waardoor je als lezer weet wat je kunt verwachten. Nog vele mooie blogjaren gewenst :)

 3. zwartraafje zegt:

  Ahum, normaal ben ik altijd op tijd met verjaardagskaartjes en zo maar deze wensen komen dus schandalig laat aan vermits ik nu pas aan mijn blogfeed toekom. Ik geniet al twee jaar van jouw blog en hoop dat er daar nog heel wat jaren mogen bijkomen. Nog wat extra offline ontmoeten lijken me trouwens ook super leuk.

  En euh … eigenlijk zou ik nu liefst dat vreugdedansje willen zien terwijl je dit berichtje aan het lezen bent. ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s