Tag: Ik houd van #Bookstagram

Al vanaf het moment dat ik met Oog op de Toekomst begon ontwikkelde ik een liefde voor het fotograferen van boeken. Toen ik de bookstagram-community ontdekte was ik dan ook al snel om! Ondanks het feit dat ik niet goed ben in regelmatig posten of reageren op andermans foto’s beleef ik er toch ontzettend veel plezier aan. En daarom vul ik vandaag de I heart Bookstagram tag in, zoals ik deze gevonden heb bij Annemieke


Wat is je Instagram handle?
@Daredystopia

Hoe lang maak je al deel uit van de bookstagram community?
In oktober 2016 plaatste ik mijn eerste foto online. Ondertussen zijn dat er 169, wat voor zo’n anderhalf jaar natuurlijk niet super veel is. Maar zoals ik in de intro al zei: regelmatig posten is niet echt mijn kwaliteit XD

Hoeveel mensen volg je? En hoeveel volgers heb je?
Op 1 mei 2015 volg ik 810 mensen en ik heb 606 volgers.

 

 

Wat zijn je favoriete hashtags?
#bookstagram / #readersofinstagram / #bookblogger / #coverlove / #currentlyreading

Wat is je favoriete genre foto’s?
Boekenfoto’s natuurlijk! Al ben ik de laatste tijd heel erg aan het twijfelen om mijn account een meer persoonlijke twist te geven.

Hoe vaak post je foto’s op Instagram?
Soms meerdere keren per week en dan opeens een week (of twee) niet.

Hoe vaak check je Instagram?
Ook dat verschilt van week tot week. De ene keer ben ik veel actiever dan de andere keer, afhankelijk van mijn activiteiten in het ‘echte leven’ haha.

 

 

Wat is je favoriete filter?
Ik bewerk mijn foto’s met Instasize en gebruik nooit filters, niet in mijn bewerkingsapp en niet op instagram zelf. Ik speel bijvoorbeeld met contrast en helderheid, maar filters gebruik ik niet graag.

Gebruik je enkel je iPhone voor foto’s?
Ik heb geen iPhone en al mijn foto’s worden gemaakt met mijn systeemcamera. Vervolgens stuur ik de foto naar mezelf via Facebook Messenger en bewerk ik deze via Instasize. Bewerken gaat dus op mijn (Android) smartphone, maar de foto’s maak ik liever met een ‘echte camera’.

 

 

Wat is het leukste aan onderdeel zijn van de Instagram community?
Misschien ben ik hiervoor te weinig echt onderdeel van de community. Ik vind het heel leuk om mijn boekenfoto’s ergens te verzamelen en plaatjes te kijken van andere mensen, maar ik vergeet vaak te reageren of interactie aan te gaan. Dus het leukste blijft gewoon foto’s kijken of toffe reacties krijgen.

En wat is het minst leuke eraan?
Ik heb geen negatieve ervaringen met de bookstagram community. Ik merk echter wel in het dagelijks leven dat wanneer mensen vragen naar mijn Instagram handle ik toch even moet slikken XD Mijn geekyness is soms een grote verrassing voor collega’s en bekenden..

Three favorite IG accounts currently?
@signourney / @melissasbookworld / @thedutchbookreviewer

Ben jij verslaafd aan Instagram of ben je net als ik meer een af-en-toe gebruiker? 

Advertenties

6 gedachtes over “Tag: Ik houd van #Bookstagram

  1. zwartraafje zegt:

    Pssst, zou het kunnen dat er een fout jaartal in je blogpost staat? Ik zit zelf nog maar op Instagram sinds augustus 2016 en ik ben jou toen vrijwel meteen beginnen volgen als ik me niet vergis. Ik heb het aanmaken van een account vrij lang uitgesteld maar vind het nu heerlijk om nieuwe foto’s te bedenken én die van andere te bekijken.

  2. readinge zegt:

    Ik vind het altijd leuk om jouw foto’s voorbij te zien komen op instagram. Ze zijn voor mijn gevoel anders dan andere foto’s en wat je zegt over persoonlijke twist: als ik jouw foto’s zie, hoef ik niet eens jouw naam erbij te zien, om te weten dat het jouw foto’s zijn. Dus dat persoonlijke, dat straalt er al wel vanaf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s