Films die ik graag in de cinema wil zien

Vorige week ging ik met een collega naar Alien: Covenant. Tijdens het kijken naar de voorfilmpjes – en het bekijken van de programmatie – viel mijn oog op drie films die momenteel in de Belgische zalen draaien en die ik graag nog wil zien.

The Space Between Us (Peter Chelsom, 2017)

In Nederland ging deze film al veel eerder dit jaar in première, maar bij ons is hij nu pas op het grote scherm te zien. In The Space Between Us reist de eerste mens geboren op mars naar aarde om deze planeet voor het eerst met eigen ogen te ervaren en op zoek te gaan naar zijn vader. Natuurlijk krijg hij hulp van een slimme aardse jongedame. Ik ben me er absoluut van bewust dat dit waarschijnlijk een romantische zwijmelfilm gaat zijn, maar eigenlijk vind ik dat soms helemaal niet erg!

Logan (James Mangold, 2017)

Hoewel ik geen van de eerdere X-Men films gezien heb, spreekt deze trailer me wel enorm aan. De film speelt zich af in het jaar 2029 en bijna alle mutants – bekend dus blijkbaar uit de eerdere X-Men films – uitgeroeid. De overgebleven drie, Logan, Professor X en Caliban, wonen samen op een ranch op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap. Maar als een jonge mutant op de vlucht voor duistere krachten zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen.

Split (M. Night Shyamalan, 2016)

Kevin, die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, wordt door een van de persoonlijkheden die in hem leeft, aangezet tot het ontvoeren van drie tienermeisjes waaronder de scherpzinnige Casey. Samen met zijn vertrouwde psychiater Dr. Fletcher moet Kevin een overlevingsstrijd voeren met alle persoonlijkheden die in hem schuilen. De trailer vind ik stiekem al een beetje eng, maar tegelijkertijd ook fascinerend. Dit lijkt me een heel andere film dan dat ik normaal kijk, maar ik doe graag eens een stapje uit mijn comfortzone.

Heb jij één van deze films al gezien?

Advertenties

9 gedachtes over “Films die ik graag in de cinema wil zien

  • Esther zegt:

   Ik vond Logan juist wel wat hebben! Er zat hier en daar echt een goede boodschap in verwikkeld, ik heb het niet droog gehouden! Maar ik vond de vecht scènes best wel heftig though!

 1. Jessica zegt:

  The Space Between Us vond ik helaas niet zo sterk. Ik had er wel hoge verwachtingen van, maar die kon hij helaas niet waarmaken.

  Logan vond ik wel goed. Wel een compleet andere sfeer vergeleken met de X-Men films.

  Split wil ik nog wel een keer kijken.

 2. Nancy zegt:

  Ik wil Space between us ook nog graag zien. Ik verwacht geen hoogstaande film, maar wel ontspannende momenten.

  Split wil ik ook heel graag zien, maar die bekijk ik wel op dvd. Ik denk zelfs dat hij bijna niet meer speelt in Gent.

  Logan heb ik wel al gezien. Heel anders dan de X-men films. Veel meer ingetogen en minder spectaculaire scenes. Inderdaad veel meer boodschap dan de andere films. Voor mij is het een twijfelgeval, zeker niet mijn favoriete X-men film, al kan dat ook aan alles wat gebeurd liggen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s