DVD haul mei 2017

Ik heb geen netflix dus ik kocht een stapeltje dvd’s

Ooit nam ik een proefabonnement op Netflix, maar aangezien ik na één maand enkel het eerste seizoen van Between had gekeken – wat slechts zes afleveringen telt – besloot ik dat dit online platform niet aan mij was besteed. Bovendien vind ik het stiekem ook erg leuk om dvd’s in de kast te hebben staan. Onlangs besloot ik een stapeltje films en series te bestellen bij onze grote blauwe bolle vriend. Kijk je mee naar mijn haul?

The 5th Wave film

The 5th Wave

Deze trilogie – over aliens die de aarde bedreigen – is een van mijn favoriete Young Adult science fiction reeksen, maar tot mijn grote spijt heb ik de verfilming nog altijd niet gekeken. Aangezien de film ook nog eens deel uitmaakt van mijn Blindspot Movie Challenge voor 2017, kon ik niet anders dan hem in huis halen. Ik ben benieuwd of Cassie, Sam, Ringer en Evan ook op het grote scherm zullen spetteren.

Revolution seizoen 1

Revolution (seizoen 1)

Al eerder keek ik het eerste seizoen van Revolution en ik was meteen fan. Het verhaal spreekt me ontzettend aan; hoe zou de wereld eruit zien als we opeens zonder elektriciteit verder moeten? Nou, zo dus! Het lijkt me heel leuk om deze serie opnieuw te kijken samen met Jimi en daarna snel verder te gaan met seizoen twee. Want daar ben ik om de een of andere reden nooit aan begonnen.

The 100 seizoen 1

The 100 (seizoen 1)

Ook van The 100 heb ik enkel het eerste seizoen gezien – en daarna alle boeken gelezen. Ik vond deze serie, waarin 100 jeugdgevangenen vanaf een ruimteschip naar aarde worden gestuurd om te testen of de aarde 97 jaar na een nucleaire ramp opnieuw leefbaar is, erg spannend en stiekem ook wel een beetje eng. Dus het lijkt me een fijn idee om het vanaf nu samen met Jimi te kijken. En dan beginnen we natuurlijk gewoon aan het begin, dus bij het eerste seizoen.

Black Mirror

Black Mirror (seizoen 1 en 2)

Over Black Mirror heb ik enkel positieve verhalen gehoord. Met een vriend keek ik al eens de eerste aflevering, maar verder kijken is er nooit van gekomen. Nu de dvd’s echter in huis zijn, zal het niet lang meer duren gok ik. Jimi en ik hebben al besloten dat Black Mirror als eerste aan de beurt is als we klaar zijn met het derde seizoen van Defiance.

Welke van deze series raad jij mij aan?

DVD haul mei 2017

Advertenties

7 gedachtes over “Ik heb geen netflix dus ik kocht een stapeltje dvd’s

 1. jelsiverhalen zegt:

  The 100 is een zeer goede reeks, de andere heb ik niet gezien. Op het moment ben ik aan jaar 4 bezig. Een andere goede reeksen zijn Sleepy hollow(4 jaargangen tot nu) DCS Legends of Tomorrow (tijdreizen,2 jaargangen to nu) en Legend of the Seeker (2 jaargangen, geëindigd.)

 2. Kiki @ De Bookgeek zegt:

  Black Mirror! Ik ben nu nog maar bij de eerste aflevering van seizoen 2, maar wat ik tot nu toe heb gezien vond ik erg leuk! Nou ja, leuk… Het is in ieder geval erg interessant om te zien wat de technologie allemaal voor slechts kan doen. :)
  Ik heb het eerste seizoen van The 100 gezien, maar ik vond het niet zo bijzonder. The 5th Wave moet ik ook nog zien, dus daar kan ik ook niet echt iets over zeggen. Wel dat het niet zo’n goed cijfer heeft op IMDb…

 3. zwartraafje zegt:

  Black Mirror ken ik nog niet. The 100 ken ik enkel van de boeken, de serie heb ik nog niet bekeken. Ik herken het gevoel trouwens wel maar heb dat vooral met boeken -en cd’s. Die laatste koop ik niet meer zo vaak maar als ik muziek wil zal ik sowieso het album kopen en niet bij Itunes langsgaan. Ik wil die gewoon in de kast hebben staan. Blijkbaar ben ik nogal ouderwets op dat vlak. De verzameling series en films op dvd is ook vrij groot maar nog lang niet zo omvangrijk als de boeken-collectie. :)

 4. johannaowlette zegt:

  Wij kijken momenteel naar seizoen 4 van The 100, ik heb geen idee of dit parallel loopt met de boeken (die staan op de to-reaslijst!) maar de serie bevalt ons heel goed!

  • Marcia zegt:

   Ik heb de boeken gelezen, maar weet eigenlijk al niet meer of seizoen 1 trouw was hieraan XD ik weet wel nog dat er een personage uit het boek niet in de serie zat, maar verder.. geen idee haha!

 5. Annemieke zegt:

  Ik vind het heerlijk om zelf dvd’s te hebben en wij hebben dus ook geen netflix. Misschien ooit als het huis te vol raakt. ;)
  Wij hebben nog niet verder gekeken met de 100 en zijn blijven steken bij seizoen 1. Maar hebben wel al 2 en 3. Revolution heb ik al vaak over getwijfeld om te kopen en het elke keer toch niet gedaan. Misschien de volgende keer. Van Black Mirror had ik nog niet gehoord. Over The 5th Wave zal ik maar niks zeggen. (A)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s