Selfie time! Op de foto met mijn favoriete boeken

Ondanks het feit dat ik een digital native ben, ben ik eigenlijk helemaal niet iemand die vaak selfies maakt. Voor toffe boeken maak ik echter met liefde een uitzondering. Ik ga maar al te graag met een boek op de foto. Dus bij deze een verzameling selfies mét boek!

Eenzaam en extreem ver wegOverstroomd
Vlammenwerper

Dat ik geen rasechte selfiequeen ben, merk je direct aan bovenstaande foto’s. Mijn hoofd ontbreekt immers op alle drie. Stiekem vind ik dat de tofste vorm van selfies, waarbij je wel iets herkenbaars ziet – een hand of een kledingstuk – zonder dat ik meteen uitgebreid moet poseren. Bij Vlammenwerper springen vooral mijn roodgelakte nagels in het oog en op de foto van Eenzaam en extreem ver weg zie je overigens wel een stukje van mijn hoofd.

vuurpreekI Am Number FourIk-3
Rood-1Toch maak ik ook wel eens selfies waarop mijn hoofd wél herkenbaar in beeld is, zoals het geval is bij het boek Ik – bij zo’n titel is het natuurlijk ook heel toepasselijk om samen met het boek op de foto te gaan. Het boek Rood paste toevallig bij mijn outfit, dus kon ik het niet laten om een selfie te nemen. Zowel I am number four als  Vuurpreek scoorde ik in de bibliotheek.

SolarselfiesDe Oversteek
Fuzzie Hanna BervoetsAl in mijn vroege blogcarrière (haha) maakte ik al eens een selfie met een boek. Ik denk dat de foto van Linked mijn eerste selfie bij een recensie was, niet lang daarna gevolgd door Animal FarmDe Oversteek was een vondst uit de bibliotheek die ik in eerste instantie ongelezen terugbracht, maar niet lang daarna toch las via de #justincroninchallenge op Hebban. Mijn recensie van Fuzzie verscheen overigens enkel op mijn andere blog.

The Expanse Leviathan ontwaaktMarcia-003AngelfallStaalhart-2De foto met Gone is ontzettend geposeerd (haha) en gemaakt als profielfoto voor mijn blog. The Expanse en Angelfall haalde ik uit de bibliotheek, maar las ik allebei niet. De foto van Staalhart leverde enorm veel reacties op via social media, voornamelijk over mijn Harry Potter pyjama.

The-Hitchhikers-Guide-To-The-Galaxy-5WeerwaterBrugse-Boekhandel-SelfieNa The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy en Weerwater tot slot een selfie bij mijn favoriete boekwinkel van Vlaanderen, de Brugse boekhandel! Meer van mijn zelfportretten en andere boekenfoto’s vind je natuurlijk op mijn Instagram profiel.

Maak jij vaak selfies met boeken?

Advertenties

6 gedachtes over “Selfie time! Op de foto met mijn favoriete boeken

  1. zwartraafje zegt:

    Op die foto met Rood was je echt wel een Fictionista. Maar je hebt gelijk hoor – vaak zijn de foto’s waar de lezer er niet volledig op staat de leukste. Ik heb er enkele met alleen een hand op, of een deel van mijn gezicht, of eentje over mijn schouder getrokken terwijl ik aan het lezen ben én een ijsje eet. De leukste om te maken vind ik echter bookface-foto’s. Die vind ik echt super tof om te maken én te zien.

  2. melissasbookworld zegt:

    Wat een leuke foto’s! Ik maak maar heeeel zelden foto’s waar ik opsta, omdat ik niet graag op foto’s sta – iets met een minderwaardigheidscomplex haha. Ik vind de laatste foto ook zo cute waar je voor de boekhandel staat! Mijn laatste foto was eentje van een tijdje terug waar ik buiten op een bankje zit te lezen. Foto is van achteren genomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s