Ik moet altijd lachen als ik zie met welke zoekwoorden mensen op mijn blog komen

De titel zegt misschien al genoeg: ik vind het hilarisch om te ontdekken welke zoektermen mensen naar mijn blog hebben geleid. Niet alleen heb ik ontdekt dan andere mensen heel anders met Google omgaan dan ik, mijn blog blijkt ook vindbaar bij zeer bizarre termen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

met het oog op de toekomst uitgever

Voor zover ik weet ben ik geen uitgeverij begonnen XD en dat is ook niet echt een toekomstdroom, al hoop ik misschien ooit nog eens voor een uitgeverij of bibliotheek te werken. Wie weet wat de toekomst brengt – voorlopig ben ik eigenlijk ook heel tevreden met mijn huidige job!

dagelijks leven ruimtestation iss

Helaas heb ik geen praktijkervaring, maar ik ben wel naar een lezing geweest van de Belgische astronaut Frank De Winne. Door zijn enthousiaste verhaal is mijn droom om ooit naar de ruimte te reizen alleen maar groter geworden.

harry potter expo fotos

Dat vind ik leuk, dat mensen via die zoekterm hier gekomen zijn! Ik hoop dat hij/zij van mijn fotoverslag genoten heeft.

mijn rol als observant

Ik heb zo’n vermoeden dat iemand onderzoek deed naar de uitkomst van zo’n persoonlijkheidstest of zich voorbereidde op een discussie voor het vak Nederlands en per ongeluk terecht kwam op mijn recensie van Observant door Ole Nyland.

Observant Ole Nyland

vrouw broedmachine boek tale

Hoe heette dat boek ook alweer? The Handmaid’s Tale!

realistische toekomst van de aarde

Ik denk dat je op dit blog heel wat boeken kunt vinden die, wat mij betreft, een realistische toekomst schetsen voor onze planeet. Ik heb echter geen tijdmachine en ook geen glazen bol, dus ik kan je niet vertellen hoe de toekomst er écht gaat uitzien.

animatiefilms shampoo

Ik weet niet hoeveel animatiefilms er zijn waarin shampoo een belangrijke rol speelt, maar ik weet 100% zeker dat deze anonieme Google gebruiker terechtkwam op mijn recensie van Metropia.

zette mij niet in vuur en vlam

Ja, soms gebruik ik clichématig taalgebruik in mijn recensies. Ik denk dat deze voorkwam in mijn recensie van het boek Burn. Al heb ik geen idee of de persoon in kwestie daar naar op zoek was XD

dystopie afbeeldingen

Ik weet niet of dergelijke afbeeldingen op mijn blog te vinden zijn en ben heel benieuwd waar hij/zij terechtkwam.

bordspellen als hobby

Dat is een leuke hobby! Ik schreef meerdere malen over mijn liefde voor bordspellen en deelde ook een aantal van mijn favoriete bordspellen met jullie in de vorm van recensies.

Bordspellen-1
science fiction gedicht

In 2016 maakte ik in de poëzieweek een infographic met Science Fiction gedichten.

boeken met een cijfer in de titel wiki

Ik Google ook heel vaak termen en namen met daarachter het woord wiki, omdat ik op wikipedia wil uitkomen – en dus niet op een science fiction boekenblog XD

ready player one speelt zich af in de toekomst

Ik heb dit boek nog niet gelezen, dus ik heb eerlijk gezegd geen idee! Maar als je het op deze manier intypt op Google, dan zal je het zelf wel weten toch?

de krook boekenkasten

Al sinds het openingsweekend van De Krook wil ik eens naar de bibliotheek gaan voor een fotoreportage, maar het is er nog altijd niet van gekomen. Uit deze zoekterm blijkt echter wel dat er tenminste één iemand nieuwsgierig naar is, dus wie weet is dat een stok achter de deur voor mij.

Google jij stiekem ook wel eens van die gekke zinnetjes?

Advertenties

4 gedachtes over “Ik moet altijd lachen als ik zie met welke zoekwoorden mensen op mijn blog komen

  1. zwartraafje zegt:

    Zoekopdrachten zijn altijd zo leuk om te lezen. Ook wel grappig dat je de uitdrukking in vuur en vlam zetten gebruikt bij de recensie van een boek dat de titel Burn draagt. Ik ben zelf altijd ontzettend benieuwd naar het merendeel zoekopdrachten dat onbekend is. Wie weet staan er daar wel nog grappigere tussen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s