Ik sta weer eens met mijn hoofd op YouTube

Vorige week zaterdag was ik de hele dag alleen thuis en opeens had ik ontzettend veel zin om een lang verloren hobby terug op te pakken: het maken van YouTube video’s voor mijn andere blog (boekvinder.be). Zo gezegd zo gedaan, ik nam een voorraadje video’s op en ondertussen staan er al twee te blinken op mijn YouTube kanaal.

Mijn mooiste quote uit Vele Hemels Boven de Zevende

Ik maakte eens een heel ander soort video. Ik koos één quote uit het boek Vele hemels boven de zevende, las deze voor en maakte er een soort van tekstanimaties bij. Het is een eerste poging, maar ik vind het concept zelf wel erg leuk. Ik had bij het voorlezen misschien iets meer in de camera kunnen kijken, maar toen was ik nog niet van plan om ook af en toe mezelf in beeld te geven tijdens het voorlezen. Dat idee kwam pas bij de montage. Maar dat is een les voor volgende keer.

Book Haul Augustus

Mijn favoriete video’s in de BookTube community zijn de video’s waarin mensen hun nieuwste aanwinsten laten zien. Ondanks het feit dat het ondertussen al halverwege september is, vond ik het toch nog de moeite waard om mijn enorme haul van augustus met jullie te delen.

Header-social

Voilà. Deze twee video’s markeren mijn terugkeer naar YouTube. Hopelijk lukt het me de komende weken en maanden om op meer regelmatige momenten video’s online te gooien. Al schept mijn header op YouTube wat dat betreft gelukkig geen valse verwachtingen. Als je het leuk vindt, ben je bij deze van harte uitgenodigd om je te abonneren op mijn YouTube kanaal – om geen enkele video te missen.

Heb jij een YouTube kanaal?

Advertenties

7 gedachtes over “Ik sta weer eens met mijn hoofd op YouTube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s