Sinterklaas kent mij zo goed!

Afgelopen weekend wist de Goedheiligman mij te vinden bij mijn schoonfamilie in Middelburg. Blijkbaar was ik braaf geweest dit jaar, want hij bracht voor mij ook enkele cadeautjes mee. En wat bleek: de beste man weet maar al te goed waar ik van houd.

Sinterklaas Haul 2017

Maar liefst negen pakjes mocht ik openmaken dit jaar, waarvan er zes gepaard gingen met een gedicht. Op bovenstaande foto ontbreekt overigens één cadeau: ik kreeg nog een schattig doosje met gelukspoppetjes, maar deze is per ongeluk in Zeeland achtergebleven. Met de kerstdagen neem ik deze geluksbrengers natuurlijk wel mee naar huis!

Sinterklaas Haul 2017

Om te kijken: De Sint verblijde mij met twee dvd’s. Allereerst kreeg ik Arrival, een film waarvan ik enorm veel spijt heb dat ik hem niet heb gezien in de cinema. Ik kan dan ook niet wachten om deze binnenkort met Jimi op onze beamer te kijken! Daarnaast kreeg ik de dvdbox van Als de dijken breken, een Nederlands-Vlaamse dramaserie over een watersnoodramp die zich afspeelt in Nederland en België. Ik ben heel benieuwd naar deze post-apocalyptische serie van eigen bodem.

Om te versieren: Jimi en ik kregen beide een grappig gedichtje van twee regels ‘Ho, Ho, Ho, Kerstmis vier je zo’ en zelfs onze cadeautjes waren bijpassend. Twee schattige houten kersthuisjes onder een glazen stulp met een lichtje. Heel sfeervol voor de decembermaanden!

Sinterklaas Haul 2017

Om te lezen: Bovenaan mijn verlanglijstje stond dit jaar de scheurkalender 365 dingen die je als boekenlezer wilt weten en ik was dan ook heel blij toen ik dit pakje openmaakte. Dat wordt een jaar vol literaire toiletbezoekjes! Verder wisten Sint en Piet duidelijk dat ik fan ben van Lars van der Werf – ik kreeg zijn nieuwste boekje Elke dag een zoen – en verrasten ze me met de thriller Verdwenen (Haylen Beck).

Om te snoepen: Tot slot heeft Sinterklaas me ook verwend met snoepgoed. Eerlijk gezegd ben ik meer een hartige liefhebber in plaats van een zoetekauw, maar ik laat me graag eens verrassen door een karamel-zeezout chocoladeletter.

Heeft Sinterklaas jou ook zo verwend?

Advertenties

4 gedachtes over “Sinterklaas kent mij zo goed!

  1. zwartraafje zegt:

    Hier is de Sint jammer genoeg niet langsgeweest. Ik moest trouwens wel glimlachen toen ik je intro las over de gelukspoppetjes die je per ongeluk vergat. Die poppetjes zullen waarschijnlijk nog niet helemaal wakker zijn geweest. :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s