Mijn boekenkast in cijfers | Editie 2018

Naar jaarlijkse traditie maakte ik aan de start van 2018 een infographic van mijn boekenkast. Hoewel ik niet zo trots ben op het aantal ongelezen boeken in mijn collectie (maar liefst 79 boeken!) blijft het leuk om op deze manier naar je boekenkast te kijken.

boekenkast-in-c_27386327 (1)

Uit hoeveel boeken bestaat jouw collectie?

 

Advertenties

10 gedachtes over “Mijn boekenkast in cijfers | Editie 2018

 1. katrienw zegt:

  569 boeken. En dat zijn enkel de boeken in m’n kast of in de dozen die in het huis staan waar we nu wonen. Bij mam en pap op zolder liggen nog wel wat dozen uit m’n kindertijd en ook m’n hele stripcollectie! :)

  • Marcia zegt:

   Al mijn kinder- en jeugdboeken liggen inderdaad ook nog bij mijn ouders en zijn niet meegeteld in deze infographic. Voorlopig heb ik daar gewoon geen plaats voor in het appartement waar ik nu woon ;)

 2. zwartraafje zegt:

  Ik vind het steeds zo interessant om voor mezelf elk jaar zo’n blogpost samen te stellen. Ok, ook een beetje confronterend maar wel super fijn om exact te weten wat er in je kasten terug te vinden is. Uiteraard vind ik het ook fijn om dat bij anderen te ontdekken. Grappig dat je net als ik perfect weet waar je boeken vandaag komen. Oh ja, over die tbr hoef je je zoals Annemieke al aangaf echt geen zorgen te maken. Ik begon het jaar met een 150 ongelezen boeken en deze maand kwamen er daar – ook al kocht ik er zelf maar één – alweer een heel aantal bij. Ik weet dus nog wat doen de komende maanden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s