Over mij

Ik ben Marcia, een 28-jarige boekenwurm verslaafd aan science fiction en dystopia. Met Oog op de Toekomst wil ik aantonen dat science fiction een heel veelzijdig genre is en meer te bieden heeft dan enkel space operas en aliens. Ik schrijf over Young Adult en volwassen boeken en besteed aandacht aan nieuw verschenen titels alsook klassiekers. Maar – en dat is misschien het allerbelangrijkste – ik probeer vooral ook veel verschillende thema’s aan bod te laten komen.

Van kinds af aan ben ik al gek op lezen. Mijn favoriete kinderboeken Meester Kikker en Dolfje Weerwolfje staan nog altijd te pronken in mijn boekenkast! Deze liefde voor boeken is door de jaren heen alleen maar groter geworden. Naast science fiction lees ik ook enorm graag (vertaalde) literatuur en romans.

Meer informatie over mijn blog & mijn statistieken vind je in mijn mediakit.

Marcia van der ZwanAnimal-Farm-1Linked-2

In het dagelijks leven ben ik Digital StorytellerContent Creator. Het is mijn grootste droom om mijn passie voor boeken te combineren met mijn opleiding in digitale communicatie. Een voorproefje hiervan zie je op mijn andere site: Boekvinder.be. Op Boekvinder experimenteer ik met digitale content over boeken, van infographics en fotografie tot GIF’s en video’s! Voorbeelden van mijn werk vind je in mijn portfolio.

Dear Book Nerd Book Club

Ik ben te volgen op Youtube, Instagram, Twitter en Facebook.

Op de hoogte blijven van de boeken die ik lees? Daarvoor kun je me toevoegen op Goodreads of Hebban!

Advertenties

11 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s