De Young Adult Leesclub in Brugge (en ik maakte een vlog!)

Afgelopen zaterdag was het opnieuw tijd voor een bijeenkomst van Dear Book Nerd Book Club in de Brugse Boekhandel. We bespraken het boek Rood van Pierce Brown en ik besloot voor de verandering eens een keertje te gaan vloggen. Maar dat was wel iets moeilijker dat verwacht..

De Dear Book Nerd Book Club stond zaterdag dus in het teken van Rood, een verhaal dat een combinatie maakt van science fiction en fantasy. Als Rode is Darrow lid van de laagste kaste in de maatschappij van de toekomst. De Roden werken dag in dag uit diep onder de grond, om de oppervlakte van Mars leefbaar te maken voor toekomstige generaties. Als jongste Helduiker ooit heeft Darrow vrede met zijn lot – hij weet dat zijn inspanningen ooit zullen resulteren in een betere wereld voor zijn kinderen. Zijn vrouw Eo inspireert hem echter om voor iets hogers te leven dan enkel de liefde. Hoewel ik zelf niet honderd procent enthousiast was over het boek, keek ik er enorm naar uit om Rood met mijn leesvriendinnetjes te bespreken. En natuurlijk werd het weer een enorm gezellige middag!

Dear Book Nerd Book Club

Dear Book Nerd Book ClubDeze keer ging het er iets anders aan toe bij de leesclub; we zaten in de gezellige binnentuin van de Brugse boekhandel en iedereen had iets lekkers meegenomen voor een picknick. Het thema: zoetigheid! Ondanks het feit dat ik mijn goede camera mee had, heb ik geen foto’s gemaakt van al deze lekkernijen.. Ze waren gewoon te lekker ;)

Voorafgaand aan de leesclub had die lieve Sasha een verrassing voor mij. Op YALC ontmoette ze mijn favoriete auteur – Michael Grant – en vroeg ze hem speciaal voor mij om een handtekening. Hoe cool is dat?! Super lief en duizend maal merci, Sasha!

Michael GrantHet was opnieuw een enorm gezellige en geslaagde dag in Brugge. Ik ben ontzettend blij dat ik onderdeel mag uitmaken van deze leesclub en ik kijk nu alweer uit naar het volgende evenement.

Op zaterdag 17 september kun je namelijk in de Brugse Boekhandel terecht met al je vragen over selfpubben, boeken schrijven, bloggen en bookTuben op de Vleugels Party. Er zijn diverse schrijfsters aanwezig, namelijk: Vanessa Gerrits (Tweedehands Vleugels), Jen Minkman (Oprichtster van Dutch Venture Publishing en auteur van Het Laatste Licht) en Chinouk Thijssen (BookTuber en auteur van Hij is van mij en Blindelings).

Kom jij ook naar de Vleugels Party?

Met dank aan Audrey, de Brugse Boekhandel, VBK Uitgevers België en alle gezellige meiden die aanwezig waren!

 

Advertenties

3 gedachtes over “De Young Adult Leesclub in Brugge (en ik maakte een vlog!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s