In dubio op de cupido tag | Phobos – Victor Dixen

Voor de Vlaamse blogtour van het boek Phobos door Victor Dixen, sloegen Audrey en ik de handen ineen. Eerder deze week zag je onze gezamenlijke recensievideo op haar blog en vandaag hebben we opnieuw een video voor jullie. We maakten een tag bij Phobos: de In dubio op de Cupido tag.

Deze tag werkt als volgt: je krijgt vijf dilemma’s voorgeschoteld die van toepassing zijn op het boek Phobos. Iedere keer moet je een keuze maken en deze beargumenteren. Van dilemma’s over aan boord gaan van de Cupido tot het mogen lezen van een vooruitexemplaar van Phobos2; deze tag zal je aan het denken zetten!

Graag nodig ik KellyJoostVanessa en Melissa uit om zich over deze dilemma’s te buigen. Maar als jij hem ook wilt invullen, ben je natuurlijk van harte welkom :) Laat dan zeker een linkje achter in de reacties.

Phobos

Ik heb ontzettend genoten van Phobos; dit datingprogramma in de ruimte voelde aan als de ultieme guilty pleasure. De schrijfstijl is fantastisch, zeker in combinatie met de hoofdstukken die de televisiebeelden beschrijven en de toffe afbeeldingen. Het boek vormt op deze manier een goede combinatie van liefde en spanning, maar het duurt wel even voor dit spannende gedeelte op gang komt. Het verhaal gaat af en toe iets te traag en veel van de uitgezette verhaallijnen zijn een inleiding op een groter geheel. Oftewel: Phobos roept meer vragen op dan dat je antwoorden krijgt. Toch ben ik enorm benieuwd naar het vervolg – en dat moet ook wel moet zo’n einde! Het einde van Phobos kwam opeens heel onverwacht en doet je gewoon verlangen naar meer.. Ik wil heel graag weten hoe het verder gaat met de twaalf kandidaten aan boord van de Cupido.

Meer artikelen van de blogtour lezen?

Maandag – The Confession of a Book Nerd
Dinsdag – Daisies on Bookshelves
Woensdag – ZwartraafjeZwartraafje

Morgen sluit Vanessa van Mijn Brein is een Boekenkast de Vlaamse Blogtour af!

PhobosTitel: Phobos | Auteur: Victor Dixen | Serie: Phobos #1 | Uitgeverij: Q | Jaar van verschijnen: 2016 Beoordeling: ★★★★☆

Met dank aan L&M Books en Uitgeverij Q voor een recensie-exemplaar.

Advertenties

15 gedachtes over “In dubio op de cupido tag | Phobos – Victor Dixen

 1. zwartraafje zegt:

  EIndelijk is eens tag waar ik zonder al te lang nadenken elke vraag kan beantwoorden. Het helpt natuurlijk dat er geen ‘Wat is je favoriete boek?’ – exemplaren tussen staan want daar ben ik echt een ramp in. :)

   • Evelyne zegt:

    Die stond helemaal onderaan de pagina, onder “Met dank aan L&M Books en Uitgeverij Q voor een recensie-exemplaar.”
    Er werd het ene reclamefilmpje na het andere afgespeeld, maar nu is het enkel een foto met reclame, dus geen hinderlijk geluid, misschien hangt het af van het moment van bekijken?

 2. melissasbookworld zegt:

  Ik moet tot grote schaamte bekennen dat ik hem nog steeds niet ingevuld heb!! Heb een enorme dip gehad met TAG posts en ben nu de laatste weken weer aan’t opkrabbelen dus ik ga er vandaag lekker mee aan de slag zodat ie snel online kan komen <3 Hij lijkt me zo leuk om in te vullen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s