Zilveren Vleugels Release Party – vlog & fotoverslag

Zaterdag 11 februari presenteerde Vanessa Gerrits Zilveren Vleugels, het tweede boek in de Vleugels trilogie, op een feestelijke middag in de Brugse Boekhandel. Ook uitgeefster Jen Minkman was aanwezig. Naast een toffe introductie tot de Vleugels trilogie waren er een workshop world building van Jen Minkman, een quiz waarmee je jouw naam in het derde deel in de vleugels trilogie kon winnen én pannenkoeken à volonté. Ik maakte een vlog van deze geweldige middag!

Ik kon het niet laten om naast het filmen ook nog wat foto’s te maken. Vanessa had haar uiterste best gedaan de boekhandel te versieren in de stijl van haar trilogie. Zo kon je boekenleggers vinden, visitekaartjes, een ‘vind je eigen engelennaam’ en een celestiële zorglicentie.

Zilveren Vleugels Release Party

Vanessa en Jen spraken samen over de totstandkoming van de Vleugels trilogie, waarvan Vanessa de eerste twee delen eerst in eigen beheer uitgaf. Toen Jen Minkman de uitgeverij Dutch Venture Publishing oprichtte was Vanessa één van de eerste auteurs van eigen bodem waar ze aan dacht.

Zilveren Vleugels Release PartyZilveren Vleugels Release PartyZilveren Vleugels Release PartyZilveren Vleugels Release PartyZilveren Vleugels Release Party

Het was een super gezellige middag in de Brugse Boekhandel. De pannenkoeken waren echt overheerlijk en de quiz was heel erg tof – ik wist nog veel meer vragen juist te beantwoorden dan ik op voorhand had verwacht. Ik vond het leuk om Jen eindelijk eens in het echt te ontmoeten en Vanessa over haar eigen boeken te horen spreken, in plaats van over een leesclub boek. De tijd vloog voorbij en voordat ik het wist had ik opnieuw een hele dag in de tofste boekhandel van België gespendeerd. Ik kan niet wachten op het volgende evenement!

Wat is het eerstvolgende evenement dat bij jou op de kalender staat?

Advertenties

3 gedachtes over “Zilveren Vleugels Release Party – vlog & fotoverslag

  1. zwartraafje zegt:

    Phew, eindelijk de tijd gevonden om eens rustig jouw vlog te bewonderen. Ik vroeg me al af of het niet genant aanvoelde om zo in het centrum van Brugge tegen een camera aan te praten. Vooral de blikken van omstaanders zouden me onzeker maken. Goed dat jij het wel aandurft want het is weer een leuk filmpje geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s