Cook & Book: brunchen met boekenvriendinnetjes (fotoverslag)

Zondag 26 maart was het tijd voor een uitstapje met boekenvriendinnetjes Audrey, Sasha en Laure. We gingen brunchen in de Cook&Book in Brussel – een mega grote boekhandel en restaurant in één. Het eten was heerlijk en ook de boekhandel was er eentje om in te lijsten. Een fotoverslag.

Cook & Book BrusselCook & Book BrusselCook & Book Brussel

Aangekomen bij Cook&Book namen we plaats aan een tafeltje in de zon. Hoera, de lente is eindelijk begonnen! Na wat gelachen te hebben om mijn gebrekkige Frans kregen we heerlijk eten geserveerd. Ik at een hamburger op Italiaanse wijze – met mozzarella en pesto – en daarna nog een heerlijke chocolade muffin met vanille ijs. Dit is overigens duidelijk een voorbeeld van een moment waarop ik faal als blogger: ik heb er geen seconde aan gedacht om foto’s te maken van mijn eten. Het was veel te lekker om me daar mee bezig te houden en we hadden het gewoon ook veel te druk met bijkletsen.

Cook & Book Brussel

Ik kreeg echt een vakantiegevoel. Niet alleen door het heerlijke zonnig weer, maar ook door de locatie. Cook&Book ziet eruit als één groot vakantiepark – en ik zou hier gerust een aantal zomerdagen willen doorbrengen!

Cook & Book BrusselCook & Book Brussel

Na het overheerlijke eten was het tijd om de boekwinkel onveilig te maken. Wat een fantastische inrichting zeg! Er hangen boeken aan het plafond en iedere ruimte ziet er anders – maar opnieuw gezellig uit. En de boekhandel is zo groot! Qua inrichting is dit absoluut de mooiste boekhandel in België (die ik tot nu toe gezien heb..).

Cook & Book BrusselCook & Book BrusselCook & Book BrusselCook & Book Brussel

Het enige nadeel is het feit dat het overgrote deel van de boeken Franstalig is. Zoals al eerder aangehaald is mijn Frans niet al te best, dus helaas kon ik een groot deel van het assortiment wel overslaan. Er was gelukkig ook een Engelstalig gedeelte, maar uiteindelijk ging ik met lege handen naar huis.

Cook & Book BrusselCook & Book Brussel

Na de heerlijke brunch én de speurtocht naar de Franstalige kinder- en jeugdboeken zijn we ook nog naar centrum Brussel gegaan voor de Waterstones en een terrasje. Een heerlijke dag met boekenvriendinnen dus!

Ken jij Cook&Book al?

Advertenties

13 gedachtes over “Cook & Book: brunchen met boekenvriendinnetjes (fotoverslag)

 1. readinge zegt:

  Ohja, België is natuurlijk deels Franstalig! Super grappig eigenlijk hoe je in je eigen land, verschillende talen qua boeken kan kopen. Ik zou zelf dat het gevoel hebben dat ik in een heel ander land belandt zou zijn. En wauw! Wat ziet die boekhandel er inderdaad prachtig uit zeg!!!

 2. Marika van der ZWan zegt:

  Die boekhandel ziet er inderdaad prachtig en gezellig uit. Lastig voor ons dat veel boeken in het Frans geschreven zijn. Leuk verslag van een, zo te lezen, gezellige dag.

  • Marcia zegt:

   Haha als het Nederlandstalige boeken waren, dan bleef ik daar gewoon permanent wonen XD dus misschien is het maar beter dat het overgrote deel Franstalig is..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s